MODA     02.05.2017.

Moda i stil sa Met Gale 2017

Svake godine u maju, u NjuJorku se odrzava najveci modni događaj: Met Gala. To je dobrotvorno veče gde se svake godine prikupljaju donacije za Metropolitan Museum of Art Costume Institute. Ulaznica za ovaj prestižni događaj košta 30000 dolara, tako da je očigledno da samo izabrani mogu da prisustvuju. Ovoga puta tema večeri je bila dizajnerka Rei Kawakubo/Comme des Garcons. To je podrazumevalo da se svetske zvezde pojave prateći avangardnu modu. Pa tako smo imali prilike da vidimo neke od njih koji su u potpunosti odgovorili na temu I njihova garderoba je više ličila na sculpture.

Ako pitate sve modne stručnjake definitivno kraljica večeri je bila Rijana, koja je upravo nosila skulpturalnu haljinu Brenda Comme des Garcons iz 2016. godine.

Takođe neko ko je izazvao reakcije je Keti Peri sa svojom instalacijom na glavi, velom, I ogromnom haljinom koju potpisuje Dzon Galijano.

Neko ko je šokirao i bacio svoje sestre u drugi plan je bila Kendal Džener, ali iz razloga što je njena haljina više otkrivala nego pokrivala.

 

 

 

Izvori fotografija: Elle.co.UK, Vogue.com, dailymail.co.uk
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ