MODA     23.12.2016.

Mindjuše kojima ćete upotpuniti novogodišnji look

Novogodišnja noć je čini mi se pravo vreme da izvadite iz kutije za nakit te omiljene mindjuše koje čekaju priliku da ih pokažete svima. To je onaj komad nakita koji čuvate za neku posebnu noć, neko posebno mesto, neku posebnu atmosferu.

U novogodišnjoj noći zablistaće biseri, kristali, cirkoni, pa čak i oni glamurozni veći i duži modeli mindjuša koje nemate priliku da nosite svakodnevno, onaj komad nakita koji može potpuno da “izvadi” izgled kombinacije.

Atraktivan i upečatljiv komad nakita uz jednostavan izbor garderobe može da bude savršen spoj, ne zaboravite to.

Biserne mindjuše su vanvremenski komad nakita koji će učiniti da izgledate prefinjeno i elegantno, i upravo to ih čini vrlo pogodnim za uklapanje u najrazličitije odevne kombinacije.

Sigurna sam da ste uvek u nedoumici oko toga kako da kombinujete haljinu i nakit, pa kako ne biste preterale sa istim, i izgledale neukusno, držite se naših saveta. Odlučile ste se za mirnije tonove i svedeniju garderobu, u tom slučaju preporučujemo da nakit bude upečatljiv, tačno onaj komad kojim ćete svima privući pogled. Ukoliko je vaš izbor za novogodišnju noć glamurozna haljina puna detalja i dezena, onda su diskretne, gotovo neprimetne mindjuše pravi izbor koji će samo dopuniti čitav izgled.

Sve ovo mora pratiti adekvatna frizura, u skladu sa prilikom, pa ukoliko želite da vam mindjuše budu u prvom planu, odlučite se za frizuru koja će to dozvoliti, to može biti niska pundja, zalizani look ili blage lokne.

Sve u svemu, potrudite se da izaberete onaj komad nakita u kojem ćete se osećate lepo, i koji vam mami osmeh na licu, jer samo tako možete na pravi način i da iznesete ono što nosite i izgledate sa puno samopouzdanja i pozitivne energije, jer u novogodišnjoj noći samo takvo raspoloženje je dozvoljeno.

 

Izvor fotografija: www.harpersbazaar.co.uk
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ