MODA     14.04.2017.

“Millinsky“ je novi modni fenomen

Iza brenda Millinsky stoji jako mlad momak Aleksandar Daillance, rođeni Parižanin. 2014. Godine je bio osamnaestogodišnji tinejdžer koji je osnovao brend za kačkete, NASASEASONS.  Zajedno sa četvoricom prijatelja je na kačkete stavio razne natpise: „I came to break hearts“ i „Die for me“. Zatim je napravio instagram profil i prvo što je uradio to je bilo slanje poruka ni manje ni više nego Rijani. Bio je veoma uporan i to se ubrzo splatilo jer su ga i Rijana i francuska radnja Colette primetili. Nakon toga kreće ogroman uspeh brenda NASASEASONS i mladog Aleksandra. Među poznatim ličnostima koje su nosile njegove kačkete su:  Rihanna, Wiz Khalifa, Tyga, Travis Scott,…

Aleksandar danas ima 20 godina i svi bi sigurno pomislili da sve pare koje je zaradio troši na žurke i provod, međutim realnost je malo drugačija. Posle završene srednje škole on se preselio u Nju Jork i studira Istoriju Rusije. Kako je izjavio sav profit ulaže u kompaniju.

Aleksandar je na početku slao desetine mailova i poruka preko društvenih mreža poznatim ličnostima, bajerima, stilistima, dok nije upalilo. Njegova najznačajnija poruka je da treba biti uporan i to će vam se isplatiti.

 

Izvori fotografija: Vogue.com,  Bloomberg.com, Milled.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ