MODA     28.06.2016.

Midi suknje za svakodnevni šik

Predrasuda je da suknje srednje dužine stoje isključivo visokim devojkama. Šta više, ovaj model veoma je zahvalan jer odgovara svakom obliku figure, a jedino o čemu treba da  vodite računa je odabir adekvatne veličine kako vas ne bi  “progutala”.

Odlično se kombinuju sa topovima, kratkim bodi majicama, a visoke štikle su prosto must have! Pustite mašti na volju kada se radi o dezenima, bojama, kroju i materijalima.  Pogledajte šta se nama najviše dopalo:

 

  • Efektne boje

Annabelle Fleur je blogerka čijem stilu jednostavno ne možemo da pronađemo zamerku. Ukombinujte efektnu, upečatljivu boju suknje sa belom ili crnom košuljom. Ako želite da postignete kontrast kao što je to ovde učinjeno, odlučite se za geometrijski dezen.

5

 

  • Plisirana

Midi, pa još i plisirana- dupli pogodak!

Plisirana suknja pojavila se još dvadesetih godina prošlog veka, a danas možemo videti sve veći broj devojaka kako u njima nesputano korača. Lagana i lepršava, odgovaraće vam za dnevne letnje šetnje, ali i za večernje izlaske.  Nosite je uz upadljivu torbu i metalik cipele.

4

  • “A” kroj

Ova suknja A kroja stiže nam pravo iz sedamdesetih čiji se stil uveliko kopira. Nosite je sa prugastom majicom uvučenom tako da vam istakne struk i svetlo braon aksesoarima- pomalo u aesthetic stilu.

Možete je nositi i u mornarskom stilu, uz crvenu torbicu i cipele.

3

  • Elegantne

Ako se odlučite za ovakav klasičniji model, kombinacija crnog i belog je obećavajuća, a  imate prostora i da je upotpunite zanimljivim nakitom i ciepelama na štiklu.

2

  • Cvetne

U cvetnim, romantičnim modelima osećaćete se nežno poput devojčice.  Držite se jednostavnih, jednobojnih majica jer suknja sama po sebi privlači paznju- ne želite da delujete prešareno.

1

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ