MODA     01.05.2017.

MASLINA- Boja koja osvaja srca i mesta u garderoberima

Mnoge devojke prate modu i u svojim garderoberima imaju bar deo onoga što je u trendu.Moda se menja iz dana u dan, iz godine u godinu, što ne utiče na odlučnost devojaka da je uprkos promenana konstantno prate.

Mnogo puta smo bežali od pojediniht rendova i dezena misleći da su prošlost i da su kako mi to volimo da kažemo, od pre 100 godina, ali dokaz  je da je danas sve više dezena koji su bili aktuelni davno davno i koji definitivno nikada neće izaći iz mode. Isto tako, razvrstavanje boja po polovima, šta je za muškarce a šta za žene, je svakako danas nešto na šta se više ne obraća pažnja. Jedina VAŽNA stvar je da nosimo ono u čemu se osećamo najprijatnije i što umemo da iznesemo, i time donekle opišemo našu ličnost.

Hit prošlogodišnje jeseni, koji se nastavlja, jeste maslinasto zelena boja, vojni – military stil, koji je itekako osvojio srca a  i mesta u garderoberima mnogih devojaka.

Uklapanje boja danas je donekle i sama mašta, te tako i nema nekih pravila šta bi se i kako trebalo nositii u kom sklopu, pa tako maslinastu boju možemo kombinovati uz razne druge boje. Istraživanjem i zapažanjem, uočila sam da devojke vole da ovu boju kombinuju uz jače nijanse, pink, narandžastu i žutu, što dokazuje da je definitivno mašta ta koja će nam skrojiti idealnu kombinaciju. Boje uz koje bih ja kombinovala maslinastu jeste bela, bebi roze, teksas, crvena, crna, oker i siva. Neutralnije i nežnije boje nam dopuštaju da upravo istaknemo tu osnovnu maslina boju, kao i sam military stil. Kožna jakna je takođe bingo komad koji se savršeno uklapa i ističe seksipil svake devojke.

Još jedan, meni jako zanimljiv aksesoar, jeste šešir-panama ili trilby koji se savršeno uklapaju i devojci pružaju tu mogućnost misterioznosti. Danas je on deo gotovo svake kombinacije i ne može biti pogrešan, te tako i uz military stil se sasvim uklapa.

Možemo je nositi i danju i noću, i na proslave, žurke, dnevne šetnje, u kafanu, diskoteku, pozorište, bioskop, gde god poželimo. Uz samo jedan detalj obična maslinasta haljina će izgledati svečano, a uz na primer, teksas prsluk, to će biti savršena kombinacija za dnevnu šetnju.

U raznim buticima možemo pronaći kako jakne, tako i haljine, košulje, pantalone, pa čak i patike i espadrile u vojinim dezenima, sa stikerima, natpisima, vezovima, koje definitivno nisu pogrešno ulaganje.

Svešto je potrebno kada je military stil u pitanju, jeste mašta. Kombinujte ono što vam se čini najzanimljivijim i trudite se da se u tome osećate baš onako kako ste i zamislili. Dozvolite sebi da izlgedate i buntovno, a i ženstveno u boji koja vam definitivno dozvoljava mogućnost izbora.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ