LIFESTYLE     15.02.2017.

Magnet za muškarce – Uz ove savete to možete biti baš vi!

Ako ste se uvek pitali kako na neke devojke sve faca grada padaju, i kako imaju tu neodoljivu privlačnost, mi vam donosimo odgovor.

Uz ove savete i vi sigurno postajete jedna od njih.

 

  • Volite sebe

Prvo i osnovno pravilo, čak i na poslovnom planu, pa i ovom je da volite i cenite sebe. Devojke koje vole sebe i poštuju isto tako i muškarci cene. Nije potrebno da izgledate perfektno, ali potrebno je da tako mislite. Budite pune samopouzdanja!

  • Ne budite previše dostupne

Ok, mislim da svaka devojka zna koliko muškarci vole neizvesnost i ne previše dostupne devojke.

Ne morate mu uvek i odmah odgovarati na poruke na društvenim mrežama. Bacite ga u razmišljanje i dovedite do ludila. Previše dostupne i otvorene devojke brzo dosade! Imajte to na umu!

  • Pokažite svoje veštine

Zamislite koliko bi se muškarac oduševio ako bi video da ste odlične u nekom sportu? Ako ništa da ste bar odlično informisane. Ili da ga pozovete na partiju basketa? Kuglanje? Oduševio bi se!

  • Hrabrost nije rezervisana samo za mušku populaciju

Zašto baš vi ne biste učinili prvi korak? Tu opet dolazi vaše samopuzdanje u plan. Uradite ono što želite bez ustručavanja. Verujte u sebe!

  • Govor tela

Naravno, ovo je neizostavni deo. Takođe, opet govori o vašem stavu i samopouzdanju. Ako sedite uspravno, prekrštenih nogu sigurno ste mu već neodoljivi i seksi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ