MODA     17.11.2017.

MAGIČNA KOLEKCIJA: Brend I&I za devojčice ima priču koja će vas oduševiti!

Verovatno ste svi čuli do sada za neverovatne tri heroine sara_irma_ilda. Njihova priča do sada je raznežila mnoge, a Sara uvek voli na svom instagram profilu da istakne da je ona samo mama kao i sve ostale.

Za one koji možda ipak nisu čuli za njihovu dirljivu priču, Sara je mama dve preslatke devojčice Irme i Ilde koje boluju od Daunovog sindroma. Sara je takođe mama koja je nadmašila i svaku medicinu i svaku dijagnozu. I ako su joj mnogi pričali da njene devojčice skoro ništa neće moći same, mi vam upravo donosimo priču da su Irma i Ilda uspešne možda i više nego druge.

Ideju za pokretanje brenda I&I for kids pre svega je imao Sarin budući suprug sa željom da napravi nešto za Irmu i Ildu i njihovu budućnost. A s obzirom na to da se one bave manekenstvom i da vole lepo da se oblače,  smatrao je da je ovaj potez najbolji mogući način za njih.

Ovaj brend je pokupio brojne i gromoglasne aplauze i na XXII Montenegro Fashion Week – u,  gde je kolekcija i premijerno bila prikazana.

Vredi spomenuti da su na kolekciji radili Julija Nikčević – modna dizajnerka, atelje Manufaktura koji su bili zaduženi za aksesoar.

Sama inspiracija za kolekciju su naravno ove dve magične devojčice koje neprestano sve motivišu, baš kao i njihova bajkovita kolekcija. Njih dve osim što su bile modeli na reviji svog brenda, same su birale boje,  materijale i dezene za prekrasne haljinice.

„Ubuduće ću raditi na njihovoj afirmaciji, trudiću se da upravo brend I & I,  bude prepoznatljiv po njima i ne samo na teritoriji Crne Gore,  već i šire,  kao i da im svaki dan njihovog života bude još ljepši.“rekla je Sara, za naš magazin.

Mama Sara sa Irmom i Ildom

Ona je najavila da će u budućnosti  u ponudi, osim haljina, biti i sakoa, jaknica i drugih odevnih komada, a cela kolekcija je izložena u butiku Max Lusso,  Moskovska br. 97, zgrada Maksim u Podgorici.

 Fotograf Nikola Pejović
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ