MODA     05.04.2016.

Luksuzni i superelegantni… Najbolji satovi 2016

Stvarno ste pomislili da je Švajcarska poznata samo po slavnim vrhovima, baštama lala, čokoladom, dobrim vinom i životu na visokoj nozi? 

Za sve pronicljive poznavaoce, želim vam dobrodošlicu na još jedno poglavlje luksuznih ukrasa koji povećavaju stepen prvoklasnog života.

best-womens-watches-from-baselworld-2016

Govorim o BaselWorld satovima i Jewellery Show koji se održava u proleće svake godine u Bazelu, Švajcarska. To je međunarodni sajam satova i nakita, industrije koja ima oko 2100 izlagača koji su predstavljali preko 45 zemalja, uključujući i neke od vodećih brendova satova, kao i kompanije specijalizovane za drago kamenje.

Zato ovde imamo nešto specijalno za dame koje su zaljubljene u satove i dijamante…

Nebeski sat mrtva priroda
prviChanel
chanel-boyfriend-tweedSnežni sat od crnog sedefa

chanel-watches-from-baselworld-2016

Popularni satovi BaselWorld 2016

  1. Boucheron

Ovaj roze sat, od roze i belog zlata, popločan dijamantima i obojenim safirom je sigurna poslastica za ljubitelje satova.

boucheron-watch

  1. Bulgari

Teško je odoleti dijamantima i dragom kamenju na Bulgari LVCEA luksuznom nakitu satova. Ova lepota je rezervisana definitivno samo za posebne večeri.

bulgari-lvcea

  1. Gucci

Duplo obmotan kaiš je sledeća stvar na listi želja. Gucci G Frame sat od žutog zlata sa zeleno, crveno, zelenom trakom ne samo da je idealan za svakodnevnicu, već je super za uklapanje sa svim stilovima odevanja.

gucci-g-frame-watch

  1. Louis Vuitton

Ipak, još jedno remek delo od BaselWorld najboljih satova za 2016 Louis Vuitton koji je inspirisan legendarnim monogram cvetovima. Svaki i roze i plavi zatamnjen cvet je oblikovan u tri dimenzije.

baselworld-best-watches-2016-louis-vuitton

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ