LIFESTYLE     08.12.2017.

Ljubičasti nakit-elegancija za svaku priliku

Iako možda nije hit ove sezone za sve ljubiteljske ljubičaste boje pripremili smo nekoliko načina i odevnih kombinacija uz koje možete nositi ljubičasti nakit. Kako se ova boja smatra ‘’kraljevskom’’ bojom gde su je kraljevi i kraljice kombinovali uz zlatnu boju, dakle ovu boju vezujemo za eleganciju i raskoš. Ljubičasta boja izgleda elegantno nosili je uz običnu bluzu i džins  (uglavnom svetlije nijanse) do raskošnih nijansi koju možete nositi uz elegantnu haljinu (tamnije nijanse za noć). Pogledajte neke od ideja kako da nosite ljubičasti nakit.

 

Uz džins i za svakodnevni izgled

Hajde da počnemo sa dnevnim varijantama, pa vam tako preporučujemo uz farmerice neke svetlije nijanse, koje možete nositi u dugačkom lančiću sa kombinacijom belih i sivih kamenčića, ili minđuše ( tačkice i manje modele) koje imaju kamenčić svetlo ljubičaste boje. Ove kombinacije su jedva upadljive i upotpuniće vaš izgled.

Uz plavu boju i belu boju

Verovali ili ne, ljubičasta boja se super slaže uz plavu. Iako imaju slične tonove i nijanse ove dve boje se zapravo veoma slažu. Dakle u kombinaciji sa plavom i zlatnom bojom, možete nositi neku ogrlicu na plavu bluzu ili plavi blejzer. Ovaj trio će razbiti monotoniju ako nosite belu bluzu ili košulju i odlično će se videti na belom. Isto tako možete ukombinovati sa visećim minđušama u kombinaciji ove tri boje.

 

Za večernji izlazak 

Ukoliko planirate večernji izlazak uz tamno ljubičastu svetlucavu haljinu ukombinujte viseće minđuše sa ljubičastim kamenčićem i cirkonima ili možete nositi srebrni prsten sa ljubičasim kamenom, to će biti dovoljno obzirom na to da vam je haljina svetlucava. Ili uz haljinu boje lavande u kombinaciji sa tamno ljubičastim nakitom, nekom diskretnom ogrlicom, minđušama ili prstenom sa ljubičastim i belim kamenjem.

 

Za svečanu priliku

Za elegantnu dugu haljinu naravno ide i elegantni raskošni nakit. Ako nosite otvorenu i deokltiranu haljinu , ukrasite vaš dekolte nekom raskošnom ogrlicom gde naravno dominira ljubičasta boja. Bilo bi dobro da nosite svetle haljine jer ljubičasta boja uglavnom reflektuje tamne tonove.Možete je nositi uz belu, boje lavande ili čak nežnu žutu haljinu, takođe šampanjac boje. Ako nosite tamniju onda pronađite nijansu koja će se videti i uklopiti u celokupan izgled.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ