LIFESTYLE     23.12.2016.

Ljubavni horoskop za 2017. godinu

Ovo je godina koja nam donosi mnoštvo neočekivanih ljubavnih ostvarenja i avantura. Iznosimo vam mali ljubavni horoskop, na godišnjem nivou. Uvereni smo da ćete se prijatno iznenaditi i da ćemo vam zagolicati i probuditi još veću znatiželju.

 

Ovan

 

Ako ste slobodni: Posećujte nova mesta, širite poznanstva, ova godina je vaša! Bićete aktivni, družićete se više. I kroz razna poznanstva, ogromne su šanse da ćete se ‘poklopiti’ sa nekim. Verujte intuiciji, i krenite u akciju. Ne oklevajte, ako osetite da je to to.

Ako ste u vezi: Verujte da će vaša veza postati još uzbudljivija, spontana i bićete izuzetno srećni u istoj. Imaćete talas osećanja koja ćete sa lakoćom iskazati partneru. Ova godina je puna strasti. Neki će biti spremni i za brak.

 

Jul i avgust su obećavajući.


 

Bik

 

Ako ste slobodni: Ljubav će vam biti glavna okupacija ove godine. Ako posećujete mesta na kojima se osećate prijatno, i privlače vas, garantujemo da ćete tu upoznati srodnu dušu. Poklopiće vam se interesovanja i to će vas očarati. Zaista može veoma uspešno da prođe, samo ne budite pasivni.

Ako ste u vezi: Ovde se zahuktava nešto ozbiljnije. Osećate jaču povezanost sa partnerom. Želećete svašta novo da isprobate sa partnerom. Morate biti otvoreniji po pitanju iskazivanja emocija.

 

Jul je idealan za ljubav.


 

Blizanac

 

Ako ste slobodni: Očekujte da će vam ova godina doneti poboljšanja na ljubavnom planu. Pre će se dogoditi da se poklopite sa nekim koga ne poznajete, trenutno, nego obrnuto. Samo budite malo strpljivi. Zapali ste u zonu komfora i savetujemo da izađete iz iste! Kada počnete da izlazite i ne razmišljate preterano o svakom koraku, tada će se desiti prava stvar. Strastvena i veoma uzbudljiva. Verujte da je ljubav na prvi pogled moguća.

Ako ste u vezi: Naviraće promene, ali nemojte se uzrujavati, one samo vode ka poboljšanju vašeg odnosa. Neki možda dobiju i prinovu.

 

Mart je vaš!


 

Rak

 

Ako ste slobodni: Otvara vam se niz novih mogućnosti. I velika je verovatnoća da ćete imati više sastanaka. Nemojte se plašiti, prepustite se, isprobajte nove stvari, ljude i nećete pogrešiti. Tada ćete ‘kliknuti’ sa nekim, neočekivano.Upoznaćete osobu sa zajedničkim interesima.

Ako ste u vezi: Stvari će se odvijati brzo i ludo, strasti će biti na sve strane. A vaša veza će cvetati. Uživaćete sa partnerom ako se budete prepustili svemu što vam sledi.

 

Radujte se maju, oktobru i decembru.


 

Lav

 

Ako ste slobodni: Iako mislite da se sve usporeno odvija, verujte da to sve vodite samo ka nečemu boljem. Ako počnete sa nekim da se viđate čisto da biste ‘ubili vreme’, može da počne ozbiljno da vam se dopadne i da ostvarite vrlo uspešnu vezu. Uglavnom, vući će vas da više izlazite, da se družite. Pa, ko zna, ne kažu dzabe da i iz prijateljstva može da se rodi ljubav.

Ako ste u vezi: Produbićete odnose sa partnerom. Želećete još bolje da upoznate i njega i sebe. Jača su vam osećanja prema njemu.

 

Maj zvuči obećavajuće.


 

Devica

 

Ako ste slobodni: Spremni ste kao zapeta puška da zakoračite ove godine u vezu. Više ćete biti u krugu prijatelja, i vrlo je moguće da ćete tu upoznati svoju srodnu dušu, ili pak, možda je to zapravo neki vaš prijatelj. Na vama je.

Ako ste u vezi: Velike promene zadesiće vašu vezu, a da li će biti dobre ili loše, zavisi samo od toga kako se vi nosite sa tim. A, verujte, ako se prilagodite, nećete pogrešiti.

 

U aprilu osetićete da je to to.


 

Vaga

 

Ako ste slobodni: Imaćete više samopouzdanja i veću želju za flertom. Morate zaboraviti osobu iz prošlosti i krenuti dalje, ako želite da uspete. Vreme j da počnete da upoznajete više ljudi, i među njima vrlo lako možete pronaći sebi ravnog partnera.

Ako ste u vezi: Ostvarite ravnotežu u vašem odnosu. Budite više romantični i strastveni, niko nije imun na to. Ali, treba da znate kada i da date partneru malo prostora u vezi. Uglavnom, dobro funkcionišete. Kompromis je ključan.

 

Jul, oktobar i decembar vas čekaju!


 

Škorpija

 

Ako ste slobodni: Naći ćete novu ljubav! Ali, morate biti otvoreniji i više pristupačni. Komforna zona ne donosi ništa dobro. Širite svoja interesovanja i krug ljudi, jer tada ćete i prizvati ljubav u svoj život. Veoma strastvena godina.

Ako ste u vezi: Budite otvoreniji prema partneru i pravite kompromise. Pričajte o svojim potrebama i željama, isto tako saslušajte i njegove. Ako ostvarite ravnotežu, sve će biti i više nego dobro.

 

Avgust vam je pun izazova!


 

Strelac

 

Ako ste slobodni: Pratite svoje srce, osećaje. Bićete okupirani ljubavnim životom ove godine. Spontanost vam svašta lepo može doneti. Nije isključeno da se možda vratite i staroj ljubavi.
Ako ste u vezi: Fokusirajte se na partnera. Iznenadite ga nečim. Rasplamsajte strasti. Pokažite emocije i sve će ovo biti pun pogodak.

 

Mart je ključan za ljubav.


 

Jarac

 

Ako ste slobodni: Neće vam ljubav biti u prvom planu. Ali, ako želite da uđete u vezu ove godine, morate se prvo vi povezati sa svojim mislima  i željama i igrati otvoreno. Tako ćete privući pravu osobu u vaš život.

Ako ste u vezi: Sledi vam miran i stabilan period. Podignite vašu energiju na viši nivo, samim tim će vam bolje biti i u vezi. Budite otvoreni za kompromise.

 

Jun i jul vam svašta spremaju!


 

Vodolija

 

Ako ste slobodni: Jedan prijatelj vam se uvukao u misli i ne planira da ih napusti! Ako ste dovoljno zagrejani za njega, samo napred! Ne možete pogrešiti. Smeši vam se uspeh.

Ako ste u vezi: Do sada ste bili spontani i opušteni, ali polako postajete ozbiljniji i više posvećeni partneru. Čeka vas ludi kamen. Sa sadašnjim partnerom znate da je to prava stvar.

 

Mart vas nestrpljivo čeka.


 

Riba

 

Ako ste slobodni: Bićete osetljiviji i pokazivaćete to bez ustezanja, što može privuci pravu osobu u vaš život. To vam se smeši već početkom godine. A možda vam pažnju skrene i neki prijatelj, koji je uvek tu za vas. A, neki će imati pregršt avantura.

Ako ste u vezi: Uživaćete u svakom momentu. Ovo je prava godina za vas. Romantično putovanje vam ne bi škodilo. Iznenadite partnera.

 

Februar i septembar su ‘najaktivniji’.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ