LIFESTYLE     28.06.2016.

Leto u gradu

Ovo leto ne idete nigde? Propali su vam planovi? Novca u šteku više nema? Šef vam ne da odmor? Glavu gore! Imamo ideje za vas kako da iskusite savršeno leto u gradu.

Učinite nešto što već dugo odlažete- pozovite prjatelje ili rodbinu koje niste dugo čuli, napokon složite ormar kako treba, posložite stare fotografije ili šta god vam je na „to do listi“ već dugo.

Osveženje pokušajte naći na gradskim bazenima- to vam je savršena prilika da pobegnete od gradske vreline i da malo dobijete boje.

Upišite ubrzani kurs jezika- zašto ne biste iskoristili ovu odlučnu priliku da završite i do dva nivoa za vreme letnjih meseci

Posetite festivale i kulturna dešavanja- bar toga ne manjka, ove godine i Srbija i Bosna i Hercegovina vam nude mnogo izbora. „Exit“ u Novom Sadu, „Art to go jazzz“ u Nišu, „Demofest“ u Banjaluci, „Lovefest“ u Vrnjačkoj Banji, …

Resized-RYZRU

Iskoristite ovo leto da budete fit- šetajte sa prijateljima, trčite u parku, upišite zumbu ili neku drugu zabavnu aktivnost. Neka vam misija bude da do kraja leta budete zdravi i srećni!

Razmislite o spa vikendu- ako već ne možete da odete na letovanje, možda možete da izdvojite jedan vikend za spa užitak sa prijateljima ili voljenom osobom. Tu svakako imate izbora, „Hotel Termag“ na Jahorini, „Solaris“ u Vrnjačkoj Banji, „President Hotel“ u Novom Sadu, „Spa hotel Terme“ u Sarajevu,…

Ako imate dvorište posvetite mu više pažnje- uređivanje dvorišta i uzgajanje biljaka deluje pozitivno na naše raspoloženje. Na kraju ćete biti smireniji i srećniji a istovremeno ponosni na svoje malo remek delo.

Idite na izlet sa porodicom- u okolini vašeg grada sigurno ima mnogo izletišta koje niste posetili. Leto je idealno vreme da napravite nove uspomene.

Resized-BHFPC

Naučite da kuvate- da, dosta je izgovora. Vreme je da probate svaki recept koji vam se činio interesantan (pa čak iako su samo slatkiši u pitanju). Ako i ne uspe, oprostite sebi, važno je samo zabaviti se.

Volontirajte- posetite lokalne centre za volontiranje. Ovo leto možete da iskoristite da pomognete nekome i osećate se bolje. Možete da učestvuju u radu sa decom, u prikupljanju pomoći ili da pomažete u javnoj kuhinji.

DIY projekat- internet je prepun DIY projekata, guglajte i zabavite se. Naučite kako da sami sašijete nešto, naučite šta je to dekupaž, kako da kombinujete boje, kako da se bolje našminkate, kako da sami napravite piling,…

Iskoristite ovo leto da naučite nešto potpuno drugačije! Nešto sasvim novo, neobičan jezik poput japanskog (zašto da ne?), naučite znakovni jezik, naučite kako da pravite mikroskopske figurice, kako da radite u photoshopu,…Sve što je drugačije a što naučite će vas izdvojiti iz mase a samim tim će vam porasti i samoupouzdanje. Zar nije lepše kada znamo nešto što ne zna baš svako?

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ