LIFESTYLE     25.03.2017.

Lena Kovačević predstavila novi spot i pesmu “Zauvek”

Lena Kovačević predstavila je novi spot za pesmu Zauvek u beogradskom restoranu Kalemegdanska terasa, kao poseban projekat urađen u pop žanru.  Ovom prilikom proslavljen je i početak saradnje sa novom izdavačkom kućom Magic Records. Muziku za novu numeru komponovala je Lena Kovačević, tekstopisac je Aleksandra Milutinović, aranžman i produkcija: Darko Dimitrov, spot potpisuje Andreja Damjanović. Spot se može pogledati na ovom linku.

Među brojnim gostima na promociji bili su i Sanja Ilić, Branislav Lečić, Divna Ljubojević, Vladimir Marković, Davor Jovanović, Nikola Nemešević Nemeš, i mnogi drugi.

Lena je prvi ženski izvođač sa ovih prostora čiji singl je imao premijeru na radio stanici u Americi. Za pesmu Zauvek, sve zvanice su joj poželele ništa manji uspeh, a s obzirom da je u planu i verzija pesme na engleskom jeziku, plasman iste i na strana tržišta je zagarantovan.

Pevačica i kompozitor Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Objavila je tri albuma za domaće tržište. Njen muzički stil odiše jedinstvenim spojem pop i džez muzike. Album „Dobar dan za pevanje“ objavljen je 2009.godine, zahvaljujući kome se našla u jednoj od najpopularnijih emisija Prvi Glas Srbije u ulozi žirija, a zatim album „San“ iz 2013. koji je proglašen za najbolje prodavani album celog regiona.  Album „Džezeri“ rađen je u Njujorku i Beogradu i objavljen je 2015. godine kao Lenin album-omaž, posvećen Bajaginim pesmama. 2016. godine, u potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“  i po prvu put objavljuje singl na engleskom jeziku. Lena se smatra jednim od najvažnijih muzičara nove generacije, karijeru je započela 2004.godine turnejom sa jednim od najboljih orkestara u Holandiji, nastupala je na brojnim festivalima u Evropi. Ona je  jedina osoba iz regiona koja je bila  gošća na BRIT Awards 2017, dodeli britanskih muzičkih nagrada,  u Londonu u O2 Areni.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ