LIFESTYLE     03.06.2017.

Ledeni osvajač ljubitelja slatkiša

Slatkiš? Uvek! Ljubitelj sam svih vrsta slatkiša i volim da eksperimentišem Iiotkrivam neke nove ukuse. Verovatno ste probale i ovo “čudo” koje je osvojilo moje čulo ukusa na prvi zalogaj.  Na izgled mnogima ništa posebno, ali nakon prvog zalogaja, ovaj slatkiš postaje svakodnevica mnogih.

Tri mleka- ledena poslatica koja oko vašeg srca a onda i stomaka stvara osećaj topline i zadovoljstva. Naime, sasvim slučajno sam se susrela sa ovim delićem mog već sadašnjeg sastojka svakodnevice. Volim da otkrivam nove ukuse mnogih slatkiša, te sam tako pristala i na ovaj. Nije me osvojio na prvi pogled, znala sam sastojke i nije mi se činilo da je to nešto što ce se izdvojiti i biti drugačije i specifičnije. Karamela, poslastica koju nikada nisam naročito volela, osim caramel bombona, ovom slatkišu dala je smisao,a meni je stavila do znanja da sam pogrešila oslovljavajući je sa “bljak” .

Tri mleka je izvrsna poslastica kada su vreli letnji dani ili prosto kada želimo da se osetimo srećno i zadovoljno. Verovali ili ne, osmeh će vam se sam nacrtati na licu.

Vreli letnji dani mogu da počnu !

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ