LEPOTA&ZDRAVLJE     19.08.2016.

Lako do ravne, glatke i poslušne kose

Zdrava, poslušna i ravna kosa san je mnogih devojaka. A upravo onim damama koje ovakvom savršenstvu težže poznati su problemi i prepreke u vidu smanjivanja kvaliteta strukture dlake usled čestog feniranja, opadanje kose, elektricitet, gubitak volumena, kovrdžanje kose usled vremenskih neprilika i sl.

Ravna i predivna kosa ipak nije san! Potrebno je da, pre svega, u organizam unosite dovoljnu količinu vitamina B grupe, koji ispoljavaju pozitivno dejstvo ne samo na kosu, već i na kožu, nokte i vaše raspoloženje. Tokom leta ste imale priliku da odmorite kosu od čestog feniranja i generalno oblikovanja toplotom, tako da ste delimično spremne za jesenje stilizovanje.

Veliku pažnju treba da posvetite odabiru efikasnih preparata za negu kose i naravno njihovoj adekvatnoj upotrebi radi postizanja optimalnih rezultata. Na tržištu postoji pregršt proizvoda za negu kose koji obećavaju ravnu, glatku i poslušnu kosu, ali nažalost deklaracije su upravo samo to – pusta obećanja proizvođača i distributera koja samo pričaju priču…

14030877_10208296812955987_993844071_n

Na veliko zadovoljstvo, naš tim je pronašao preparate koji opravdavaju svoju dodeljenu ulogu i svaku tvrdnju proizvođača. Revlon Style Masters linija za negu kose obećava izvanredne, čak salonske rezultate i to obećanje zaista ispunjava.

Revlon Style Masters Smooth hidratantni šampon zaglađuje kosu i sprečava stvaranje sitnih kovrdža. Rezultati nakon šamponiranja i sušenja kose će vas oduševiti. Kosa je glatka, poslušna, vidno oporavljena i što je najvažnije – otporna na uticaje iz okruženja koji „kvare frizuru“. Šampon dolazi u pakovanju od 400 ml i cena mu j 1800 dinara.

Drugi proizvod iz ove linije koji će pružiti dodatnu negu jeste Revlon Style Masters Smooth kondicioner. Pruža anti frizz efekat, čini kosu jakom, ali i lakom za oblikovanje. Kompleks biljnih proteina smanjuje i sprečava oštećenja kose izazvane presom i hemijskim ispravljanjem. Dolazi u pakovanju od 250 ml i cena mu je oko 1800 dinara.

14045461_10208296816436074_1586085642_o

Efekti korišćenja ova dva proizvoda u kombinaciji su zaista uočljivi već nakon prve upotrebe, a posebna prednost je to što ne maste kosu, tako d amožete biti sigurne da ćete imati savršeno ravnu frizuru gotovo čitave nedelje. Kada prirodna funkcija kože odradi svoje, a teme se zamasti, ne morate odmah posegnuti za novim pranjem kose i ponovnim stilizovanjem – koristite Batiste suvi šampon. Ovaj proizvod vam za svega nekoliko minuta omogućava efekat čiste, osvežene i uredne kose. Omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu. Dolazi u nekoliko različitih linija i mirisnih nota. Šampon za suvo pranje se koristi tako što se energično promućka i zatim poprska koren vlasišta, pri čemu se pakovanje proizvoda drži na oko 30 cm udaljenosti od kose. Cena za 50 ml je 210 dinara.

IZNENAĐENJE za sve dame, ljubitelje ravne i glatke kose: GlamBox vam je omogućio popust od -10% na kupovinu proizvoda iz Revlonove linije Style Masters. Popust možete ostvariti online na sajtu www.revlonproffesional.rs, pri čemu ćete prilikom poručivanja ukucati kod vsd1808. Ponuda važi do 30. septembra.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ