LIFESTYLE     08.08.2016.

Kutak Za Dušu by Suzana – Biti IN

U težnji za idealnim zaboravljamo da nam tuđe divljenje na kraju dana u samoći naših zidova neće doneti osećaj mira, sreće i spokoja ako to ne osećamo i sami unutar sebe.  Idealno je širok pojam. Idealno je sve što prihvatimo sa zadovoljstvom i ljubavlju jer ono što je nama lepo drugome ne mora biti i obrnuto.

Biti IN, „nekad“sam to povezivala samo sa vanjskim izgledom koji je više puta bio maska svega onoga što se dešavalo unutar mene same,svi nemiri i strepnje. Moje modne krpice i modni dodaci bili su jedino što su uočavali svi koji bi se našli u mojoj blizini. Da li je  to izvana  bilo realno ili je  izgleda tako dobro da drugi to nisu videli, ili sam možda očekivala i tražila previše od njih.

Sada znam da je biti IN sklad vanjskog i unutrašnjeg.  Ljubav unutar nas samih manifestuje se i na van i prelazi granice  fizičkog tela i širi se miljama oko nas. Samo nas ona može obasjati i dati onaj“ touch“ koji će nas činiti jednostavno posebnima.

Ali, sada znam i to da oni koji su upoznali  iskonsku bol  izgledaju lepše,stvarnije ,ljudskije. To su ljudi sa empatijom, koji vas čuju, slušaju i doživljavaju. Bilo da ste poznanik ili stranac za njih ste od iste važnosti.

Mali koraci donose velike promene.
Kada smo bile devojčice često smo sanjarile, verovale u čuda i u svet bajke. Sećate se? S godinama smo odrasle i ta mala bezbrižna devojčica u nama nestala je, a sanjarenje prestalo. Ja Vam tvrdim kako je to pogrešno. Sve dok sanjarimo i prepuštamo se mašti koja ne poznaje granice, ispunjeni smo radošću koja u naš život unosi prelepe događaje. Svaki dan ispunjen je novim iznenađenjima i svaki dan razlikuje se od prethodnoga te i u danima koji nisu lepi, možemo pronaći nešto lepo. Svako ko uspe u životu veliki je sanjar koji hrabro grabi svaku priliku za dokazivanjem, bez razmišljanja o porazu jer  je siguran u uspeh i pobedu. Poraz je za takve osobe samo još veća motivacija.

Svaku promenu dočekajte s radošću i zahvalnošću, kako bi Vam Život mogao dati još i više. Na Vama je samo da mu se prepustite istinski verujući. Kako Vas život ne bi izneverio, morate mu u potpunosti verovati, i biti sigurni u svoju veru kao što ste sigurni u svoje veštine i sposobnosti koje Vam niko ne može oduzeti.

Budite originalni svojim jedinstvenim stilom koji će potaknuti buđenje vaše osobnosti i  sa kojim će doći do izražaja  vaša unutarnja lepota. Prihvatite to kao igru u kojoj će važiti vaša pravila. Ponekad nas jednostavne stvari čine neodoljivima. Prkosite nametnutom životnom stilu i masi kako bi bili jednostavno posebni  u punom zamahu svog unutrašnjeg sjaja. U protivnom bićete samo bezosećajna hodajuća kopija  u potrazi za tuđom pažnjom  što će vam dati samo trenutno zadovoljstvo.
Samo ljubav vas čini posebnima. Samo vera vas oslobađa.

Želite li biti IN…volite,verujte!!!

Šaljem Vam zagrljaj, Vama dušama ljubavi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ