MODA     19.11.2016.

Komadi koji će biti totalni trend za predstojeću zimu! Morate ih uvrstiti u vaš garderober

Oštar zimski vazduh, snegom posuto drveće i topla šolja kafe, zvuči tako savršeno! I dok se jedan deo populacije duri na vreme, druga polovina uživa u hladnom povetarcu. Modni znalci tada polude za dobrom jaknom, džemperima, čarapama, maramama i oh! čizmama. Pa, tako i mi, u skladu s tim napravili smo spisak koji vam omogućava da odmah vidite šta je u trendu ove sezone.

Nošenje rolki trebao bi biti vaš prvi izbor za ovu zimu. Rolke daje opciju za dodavanje slojeva na svoj stajling. Na primer, rukavi, pletena haljina preko rolke i sa uskim farmerkama.

rolka

Moderni zimski duksevi koji se savršeno kombinuju u stari školski izgled, pružaju udobnost, široki su i povoljni! Uparite ih sa dobrim farmerkama ili helankama, moderne duboke patike ili čizme i vi ste spremni da idete!

duks

Široki udobni džemperi! Vaše stare dobre farmerke i čizme su savršen izbor za uklapanje sa dobrim džemperom. Pleteni ili tkani. Najbolji deo s ovim džemperima je da ih možete stilizovati sa čim poželite, čak i sa suknjama ili haljinama!

dzemper

Zimski modni kaputi i jakne! Dobar kaput ili jakna je zimska garderoba koja je neophodna! Probajte da ih nabavite u nekoj nežnoj osnovnoj boji i neon, ovaj spoj će biti vaš najbolji prijatelj tokom hladnih dana i uticaće pozitivno na vaše raspoloženje. Kaputi su dostupni u različitim slojevima, izaberite one koji su najudobniji za nošenje, to je sigurno i bićete u svojoj zoni udobnosti.

kaput

Stilizovane maramame. Pokrivaju vrat i ulepšavaju svakodnevni izgled. Sada postoji nekoliko načina na koje možete stilizovati maramu. Marame je dobra opcija za spas od hladnih dana ove sezone!

marama

Devojka i njena omiljeni par čizama su gala stvar! Može bilo koje dužine, do butina, kolena ili skočnog zgloba volimo ih sve! Dakle, ove sezone su hit apsolutno čizme svih dužina i materijala!

cizme

Mirisi zime. Pa, ne možemo smrdeti! Dobra vest je da ova zima poziva na orijentalne note, na mošusne mirise i sandalovine.

miris

Izvor fashionlady.in
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ