MODA     01.10.2016.

Koji to modni detalji iz 90-tih opet postaju aktuelni?

Živimo u svetu gde nas konstantno bombarduju sa raznim trendovima.

Stilovi su podložni promenama i stalno nam nešto novo plasiraju, ali ima i tih modnih detalja iz devedesetih, koji se ne daju zaboravu. Svojom aktuelnošću i danas, pokazuju koliko su i ranije bili popularni.

  • Duboke farmerke. Najčešće ćete u buticima nalaziti ‘plitke’ farmerke, no duboke se sve više probijaju i skoro da ne postoji mesto gde ih nema. Preporučujemo ih, jer zaista znaju da ulepšaju siluetu.
  • tezp3a-l-610x610-jeans-momjeans-boyfriendjeans-boyfriendjeans-momjeans-baggypants-style-fashion-acidwashjeans-vintage-retro-luannaperez-rainbow-tshirt-luapKrop top majice. U svim oblicima i bojama se danas proizvode. Gotovo su nezaobilazne. A, uz duboke farmerke i košulju preko iste, pun pogodak!
  • 1487626_236754Bandana. Ne možete se ne sećati ove marame, koja davala notu prepoznatljivosti svakoj jednostavnijoj stvarčici, sa kojom biste je ukombinovali. Na razne načine je korišćena, a i danas je zapažamo.
  • rihanna-bandanaTregerke. One definitivno skreću pažnju na vašu figuru. Skoro da i ne postoji žena kojoj ne pristaju. Udobne, lagane, a sada i trendi, moći ćete kombinovati na razne načine. I, ne možete pogrešiti.
  • women-jeans-overalls-ripped-holes-denim-suspenders-trousers-capris-ankle-length-distressed-frayed-female-cowboy-pantsŠiroke košulje. Svaka dama u svom ormaru treba da ima bar jednu. Moguće ih je kombinovati kada idete na poslovni sastanak. Na kafu. U šetnju. Idealna za sve prilike.
  • 9bb7827be6ccf06b68dece33bafe8fefZvoncare. Uz visoke potpetice. Nepogrešivo.

fashion-retro-font-b-long-b-font-women-font-b-jeans-b-font-wide-leg-font

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ