MODA     02.07.2016.

Koji je savršen kupaći kostim za moje telo?

Da bi izgledale savršeno ovog leta na plaži i osećale se samouvereno, važno je naći model kupaćeg kostima koji je prilagođen našem telu. Idealan kupaći kostim svojim krojem, bojom, materijalom bi trebao da odgovara našem telu, da prikriva nedostatke, a da ističe naše atribute.

Pogledajte smernice  i vidite koji je model idealan za vas.

 

  1. Punije dame– Za ovaj tip žena je idealan jednodelni kupaći kostim. Odlični su i oni koji sa strane sužavaju i stvaraju vizuelnu „varku“ . Takođe, su tu i dvodelni modeli koji sa dubokim donjim delom. Izbegavajte kupaće kostime sa mnogo materijala, oni vas čine još debljim i jarkim bojama.Budite umereni.

 punije

  1. Građa kruške – Karakteristična velika zadnjica i izraženi bokovi. Idealan izbor je tamniji jednobojni donji deo i gornji deo u nekoj jarkoj boji. Igrajte se sa bojama. Donji deo može da bude dubok ili neki šorts. Dok gornji deo mogu biti neke rese, karneri, neka bude upadljiv.

 kruska

 

        3.Atletska građa-   Za ovaj tip je karakterističan uži kukovi, šira ramena i mišićave noge. Birajte              kostime koji imaju detalje na kukovima kako bi ste ih izrazili, perlice i ženstvene printove. Istaknite          kukove, a ramena će vam izgledati nežnije.  Izbegavajte sportske kostime.

atletska

 

  1. Ravna građa- Ovaj tip tela nema mnogo oblina. Širina struka i tela je skoro jednaka. Vi imate veću „slobodu“. Možete izabrati uske kostime i tako istaknete svoju figuru. Sa druge strane dobar izbor pada i na kostime sa detaljima. Rese su odličan izbor. Izbegavajte sportski donji deo i gornji deo bez bretela.

ravna

 

        5.Građa peščanog sata- Uži struk, istaknuti kukovi, ramena u obliku peščanog sata. Gornji deo              kupaćeg kostima treba da bude trouglastog oblika sa čvrstim korpama ili vodoravan sa korpama.                Birajte one modele sa sitnijim printom. Izbegavajte kostime sa trakama na gornjem i donjem delu              kostima.

pescani

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ