LIFESTYLE     01.03.2017.

Kod tetke je najlepše!

„Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamjenljivi dar svakom detinjstvu.“ reči su Duška Radovića s kojim se sigurno svako dete slaže.

Roditelji vaspitavaju decu, određuju pravila, kažnjavaju ih po potrebi, ali sjajne tetke su uvek tu da pomognu.

Tetkama deca mogu poveriti ono što od roditelja najčešće kriju, jer nemaju strah od grdnji, osuđivanja i svađe. Na pitanja radoznalih i zbunjenih tinejdžera tetka će rado dati odgovor i posavetovati u vezi sa prvim ljubavnim problemima.

Posebne su i one tetke koje čak i svoj posao podrede svojim bratancima ili sestrićima. Takva je upravo divna Biljana koja ima kreativan kutak, a nazvala ga je baš Kod tetke.

Prema njenim rečima „Kod Tetke je jedan mali mladi brend koji se bavi ručnom izradom i ručnim vezom jastuka, dekoracija, girlandi, posteljina i ogradica za krevetac. Svaki proizvod je unikatan sa dosta utkane ljubavi i vremena za izradu, a iza cijele priče stoji diplomirani socijalni radnik sa dvogodišnjim stažom Tetke – Biljana Boranijašević.

Želju da pokrene ovako nešto je možda i nepotrebno navoditi. Ali ako tražite potvrdu, da, razlog je sin od njene sestre za kog je htela da stvori malo carstvo u sobi i da baš on ima fantastične, posebne i superiorne detalje koji će mu ulepšati snove.

Ako želite da vašem najdražem detetu poklonite oblake, možda Sunce ili Mesec? Biljani to nije problem da stvori za vas! U svim bojama, dezenima, materijalima samo za osmeh mališana.

Ona naravno pazi da svi oni budu punjeni antialergijskim punjenjem i svakako budu od pamuka. Trudi se i da sve ručno sašije.

Svi znamo koliko je bitno da deca rastu u kreativnom i veselom okruženju, pa drage tetke, obavezno svratite na profil Kod tetke i pogledajte čime možete da ulepšate detinjstvo onima koje najviše volite.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ