LEPOTA&ZDRAVLJE     26.09.2016.

Kako da vam koža izgleda kao da ste spavali dva sata duže

Kratki rokovi na poslu, stres, umor, zagađenje vazduha i vode, nepravilna ishrana, manjak fizičke aktivnosti, nikotin – sve to zapisuje trag na vašoj koži. Dobra vest je da je potrebno vrlo malo da biste koži obezbedile efikasniju borbu protiv uzročnika stresa i prevremenog starenja. Beauty sleep nije mit, a o značaju i uticaju sna na kvalitet kože imali ste priliku da čitate ovde. U današnje vreme sve više je aktuelna tema detoksikacije, čišćenja organizma od nagomilanih toksina koji remete prirodnu ravnotežu i normalno funkcionisanje svih sistema organa. Vremenom su načela i značaj detoksikacije organizma široko prihvaćeni, ali da li ste znali da je i vašoj koži neophodna detoksikacija?

Da bi proces detoksikacije kože bio efikasan, neophodna je bila sinteza naučne ekspertize i moći prirode. Ćelije kože se svakodnevno „prazne“, a taj pad energije u ćelijama uzrokuje i pad u njihovoj proizvodnji lipida, kolagena i elastina koji čuvaju mladost i lepotu kože. NUXE laboratorije uvele su revoluciju kada je o noćnoj nezi kože reč, stvorivši jedinstven proizvod Nuxellence® DETOX.

Nuxellence® DETOX je noćni anti-age fluid koji detoksikuje i „puni“ kožu mladošću. Detox pojačava prirodan proces detoksikacije ćelija kože zahvaljujući Super-Detox kompleksu sastavljenom od ekstrakta albicije (drveta svile) i šećera dobijenih biotehnologijom. Nuxellence® DETOX obnavlja i puni kožu energijom zahvaljujući inovativnom kompleksu cvetova pasiflore, anchuse i maka, dok je za savršeno prijatan osećaj na koži dodato ulje šafrana. PRVI ZAKLJUČAK: Nuxellence® DETOX je energetska, prirodna bomba za kožu lica! Dobro vam je poznat osećaj kada nakon napornog radnog dana popijete čašu sveže ceđenog voćnog soka koji okrepljuje, a uz Nuxellence® DETOX naučićete kako jedan proizvod okrepljuje kožu. Napravimo digresiju – dosadašnji proizvodi korišćeni za potrebe noćne anti age nege su kofein koji samo prividno daje energiju (a u realnosti još više iscrpljuje i dehidrira organizam), dok je Nuxellence® DETOX kombinacija vitamina i minerala u čaši zdravog napitka.

nuxe-detox-1

PAKOVANJE proizvoda: Prvo koketiranje sa proizvodom dolazi upravo od njegovog pakovanja. Sve blagodeti Nuxellence® DETOX-a smeštene su u ljubičasto savršenstvo, verovatno najhigijenskije pakovanje za jednu kremu ikada. Proizvodom manipulišete tako što vrh pakovanja okrećete levo-desno i na taj način otvarate ili zatvarate proizvod. Količina proizvoda u pakovanju je 50 ml.

TEKSTURA: Lako razmaziv prozvod, ali „jake“ teksture koja simbolizuje njegovu snagu. Trenutno se stapa sa kožom, ne ostavlja masne tragove i ne naglašava suve delove lica.

NAČIN upotrebe: Nuxellence® DETOX se nanosi uveče, na prethodno očišćeno lice, vrat i dekolte. Nanosite ga laganim pokretima prstiju i dlanova od sredine lica ka ivicama, uz blagu masažu koja će dodatno stimulisati cirkulaciju.

KOME je namenjen: Proizvođač i distributer tvrde da Nuxellence® DETOX mogu koristiti sve starosne grupe, kao i svi tipovi kože. Što se prvog dela konstatacije tiče, Nuxellence® DETOX jeste namenjen i pogodan za upotrebu kod svih starosnih grupa preko 18 godina. Međutim, školski primer farmaceutske prakse je da se anti age proizvodi prpeoručuju te nakon 25. godine. Ipak, Nuxellence® DETOX nije nešto što briše bore i staračke pege, pa shodno tome mogu da ga koriste sve one dame koje osećaju da im koža vapi za dodatnom energijom. S obzirom da su u pitanju prirodni sastojci (preko 90%), koža vam se neće „navići“ i prestati sama da proizvodi i sintetiše kolagen, lipide i sl. Pogodan je za primenu kako kod masne, tako i kod normalne i suve kože. U zavisnosti od trenutnih potreba kože možete preko Detox-a nanositi i noćnu kremu.

nuxe-detox

MIRIS: Pored obećane nirvane kože, Nuxellence® DETOX je i prava poslastica za čulo mirisa. Nežne mirisne note cvetova lana, đurđica, heliotropa, klementine i mandarine, jedva primetno plešu po koži – naglašavaju svoj luksuz i otmenost, ali ne iritiraju kožu i ne „guše“.

REZULTAT: Ujutru će vas prijatno iznenaditi osoba sa one strane ogledala. Koža je puna energije, nema sivila ni tragova umora, a zbog intenzivne detoksikacije primećuju se i druga poboljšanja – manje primetne fleke na licu, slabije izražene pore i sl.

Fotografije: Andrijana Vasiljević

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ