MODA     28.10.2017.

Kako da uklopimo žutu boju u jesenji outfit?

Jesen se polako približila, ali iako nas je poslužilo lepo vreme svakako u tmurnim danima treba dodati malo živosti i boja. Jedna od dominantnih boja jeseni je žuta, od najjačih tonova do onih zagasitih baš kao i prelepe nijanse opalog žutog lišća.

Pa ,pozabavimo se malo nekim odevnim predmetima ili aksesoarima kako bismo malo osvežili izgled.

Dolazi hladnije vreme i sezona je raznih džempera, vrlo su moderni i popularni dugački vrećasti džemperi koje možete uklopiti sa crnim pantalonama ili sa crnom kraćom suknjom. Bilo bi dobro da ispod džempra nosite tanju košulju u beloj, sivoj boji, karirane ili sa nekim printom.

Žuta boja se lepo slaže sa crno-belim stvarima

Možete ih nositi preko haljine

Kada već pričamo o suknjama, suknje jarkih boja ove jeseni su pravi hit!

Žuta suknja bi mogla biti interesantna pojava koju recimo možete upotpuniti nekim aksesoarom, na primer satom,ešarpom, šeširom, torbom. Možete ih nositi u svim dužinama, od lepršavih dugih do sexy  kratkih.

Elegantna duga sa visokim pojasom

Moderna kratka za svakodnevni izgled 

Pored suknji i džempera ono što može učiniti vaš izgled zanimljivim jesu sakoi i blejzeri žute boje. Ovi odevni predmeti su pogodni i za poslovni i za ,,kežual’’ stil. Iako crni, teget,sivi su uvek proverena kombinacija unesite malo šarenolikosti u vaš stil oblačenja i vaš dan. Jarke boje poput žute, crvene i svetlo plave se definitvno nose ove jeseni, tako da ćete sigurno naći nešto za sebe u novim jesenjim kolekcijama u prodavnicama. Blejezere i sakoe možete kombinovati sa cipelama i torbama. Plava i crvena apsolutno dolaze u obzir kada je žuta u pitanju. One će predstavljati kontrast a vi ćete svakako iskakati iz svakodnevnice.

Još jedna stvarčica koja bi mogla da vam potpuno promeni izgled je ešarpa ili neki šal. Dovoljno je da samo dodate ove  aksesoare i odmah ćete izgledati drugačije. Nosite ih uz džins, crnu, braon, bež. Isprobajte nešto ovako i zračićete pozitivnom energijom koju nosi ova vesela boja.

 

Uz džins 

 

Uz crnu boju 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ