MODA     27.06.2016.

Kako da nosite teksas šorts

Ovaj mnogima omiljeni letnji komad lako se nosi i kombinuje i gotovo da ne postoji ženski garderober bez teksas šortsa. Pogedajte naše predloge kako da ga stilizujete i ponesete šik i atraktivne modne kombinacije.

SLIKA 1

  • Uz običnu majicu

Možda zvuči previše jednostavno, ali može da izgleda jako efektno ako majica ima zanimljiv kroj ili print. Ovakav opušten outfit savršen je za tople letnje dane i u isto vreme je upečatljiv i udoban.

SLIKA 2

 

  • Sa boho bluzom

Boho šik je jedan od trenutno najpopularnijih stilova, opušten je, zanimljiv i unosi romantičnu notu u svakodnevne modne kombinacije.

SLIKA 3

Ponesite neobičnu boho bluzu uz vaš omiljeni šorts, na vama je da se opredelite između nežnih čipkanih bluza ili onih sa printovima u duhu sedamdesetih.

 

  • Teksas na teksas

SLIKA 4

Kombinacija sa kojom treba biti obazriv, ali može sjajno da izgleda ako se teksas komadi dobro uklope. Pravilo je da se izbegava kombinovanje teksas jakne i farmerki dok je sve ostalo dozvoljeno, pa pustite mašti na volju.

 

  • Uz sako

Spajanje klasičnih i kežual komada je obično pun pogodak, pa tako elegantni sako odlično ide uz opušteni šorts. Dugački crni sako daće celoj kombinaciji nonšalantnu notu.

SLIKA 5

 

  • Sa uvučenom košuljom

SLIKA 6

Ako volite da nosite košulje, ovo je prava kombinacija za vas. Za retro outfit izaberite šorts visokog struka i nosite ga sa košuljom sa printom.

 

  • Uz kratki top

Idealan spoj za plažu i more, preko možete da obučete košulju ili kimono za malo složeniji outfit. Kratak šorts i kratak top mogu da izgledaju neukusno, pa uvek isprobajte kako idu zajedno da biste bili sigurni da to dobro izgleda.

SLIKA 8

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ