LEPOTA&ZDRAVLJE     29.06.2016.

Kako da brzo izgubite masnoće sa stomaka

O, da, nervira vas to salo na stomaku, koje ste previše puta pokušali da skinete ali bezuspešno.

Opustite se!

Gubljenje masti sa stomaka nije akcija koja traje samo jednu noć i morate imati dovoljno strpljenja. Ali iznad svega morate znati raditi sve na pravi način da bi imali ravan i lep stomak. Evo nekih jednostavnih rešenja da dođete do cilja.

  1. Klonite se svih oblika šećera

Šećer je u osnovi kombinacija glukoze i fruktoze, i oba znaju da utiču na naše metaboličko zdravlje u velikoj meri. Ako konzumirate previše rafiniranog šećera svaki dan, ona će se nasilno pretvoriti u masti.

  1. Uključite više proteina u ishranu

Jedenje dovolno hrane bogate proteinima je od vitalnog značaja za efikasno smanjenje stomačnih masti dugoročno. Prema jednoj studiji, količina masti skladištena u stomaku je obrnuto proporcionalna kvalitetu i količini proteina.

Lose-Stomach-Fat-Include-More-Protein-in-Your-Diet

  1. Smanjite unos ugljenih hidrata

Ovo je najlakši način da izgubite stomačne masnoće od kuće.

Postoji mit da smanjenje masnoće iz ishrane može pomoći da se otarasite nezdrave telesne težine. Sve što treba da uradite je da se klonite rafiniranih ugljenih hidrata kao što su hleb, beli pirinač, kukuruzni sirup, bombone, kolači, torte, paste,itd.

Reduce-Your-Carbohydrate-Intake

  1. Uzimajte dosta rastvorljivih dijetetskih vlakana

Dovoljno unošenje vlakana osim što pomaže uklanjanju masnoće sa stomaka, održava i zdravu telesnu težinu. Ali nisu sva vlakna ista, odlučite se za ona koja su rastvorljiva u vodi.

  1. Vežbanje i aktivnost su od ključnog značaja

Ako radite samo trbušnjake redovno će vam već pomoći da se rešite ovog problema. Bilo koja aktivnost je dobra. Za samo 30 minuta vežbi 5 dana dnevno u nedelji , desiće se značajna razlike.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ