LIFESTYLE     10.04.2017.

Jolly PREPORUKA: Top 5 filmova

Ukoliko vam je dosadno, planirate možda ipak super veče sa najdražima ili da uz dobar ukus odabira filma šarmirate simpatiju Jolly vam predlaže da pogledate neke od ovih, najnovijih filmskih projekata.

 

KONG: Ostrvo lobanja  (Džordan Vogt Roberts)

 

Film, koji je za kratko vreme postao hit, prikazuje avanturu naučnika koji su pošli u istraživanje ljudskom rukom netaknutog ostrva u Tihom okeanu. Tamo su sreli, ni manje ni više, Konga, visokog 30 metara. Borbu za opstanak vode uloge koje igraju Tom Hidlston, Samjuel L. Džekson, Džon Gudman, Bri Larson, Džing Tian, Tobi Kebel, Džon Ortiz, Kori Hokins, Džejson Mičel, Šea Vigam, Tomas Man, Teri Notari i Džon Rajli. Ovaj nastavak čuvenog King Konga, sniman na tri kontinenta, dva sata vam neće dozvoliti ni da trepnete.

 

Na mlečnom putu (Emir Kusturica)

 

Drama srpskog reditelja koja obilazi svetske filmske festivale pokazuje život jednog mlekadžije, tokom rata, koji svakog dana prelazi granicu prenoseći svoj tovar vojnicima. U tom trenutku, život mu izgleda baš onako kako treba, sve dok se nije pojavila fatalna Italijanka koja će njegov svet preokrenuti naopačke. Njihova zabranjena ljubavna priča, puna strasti, prolazi kroz razne opasne izazove i čini se da sve radi za njih…

Uloge: Monika Beluči, Emir Kusturica, Sloboda Mićalović i Predrag Miki Manojlović.

 

Džon Vik 2 (Čad Stahelsk)

 

Plaćeni ubica u penziji vraća se na posao kako bi pomogao bivšem kolegi u borbi za moć nad tajnim udruženjem koje predstavlja sam vrh organizacija najsmrtonosnijih plaćenih ubica. Ima zadatak da upravlja njima i zbog toga odlazi u Rim. Ovaj kriminalistički film, nastavak hit filma iz 2014. godine, okuplja Kijanu Rivs, Lorens Fišburn i Rikardo Skamarcio u 122 minuta uzbudljive i napete akcije.

Džeki (Pablo Larain)

 

Radnja prati život Džekline Kenedi posle atentata na njenog muža, Džona Kenedija i intervjua kog je povodom tragičnog događaja morala da da magazinu Life, oslanjajući se na svoju privatnu i javnu personu. Biografija opisuje njenu težnju da ostane jaka za sebe i decu, da vrati veru i reši pitanje o nasleđu svog muža. Natali Portman, za ovu glavnu ulogu, možda će imati šansu da osvoji Oskar, kako mnogi kritičari predviđaju. Pored nje igraju i Kaspar Filipson, Piter Sarsgard i Nensi Tukerman.

 

The Bye Bye Man (Stejsi Titl)

 

Američki horor u trajanju od sat i po vremena govori o troje prijatelja koji u napuštenoj kući izvan stuudentskog kampusa otkrivaju postojanje Bye Bye Man-a,  misteriozne figure koja je izvor svog zla koje leži u čoveku i tera ga na neopisiva dela. Jedini način da se izbegne njegovo prokletstvo je jednostavno: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime…

Igraju Daglas Smit, Kresida Bona i Lucien Laviskaunt.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ