MODA     17.11.2016.

Jelena Bošnjak predstavlja kampanju „Perla luxe“ za predstojeće praznike

Splitska dizajnerka Jelena Bošnjak praznični glamur dočarava nam kroz crnu boju. Crna je već postala zaštitni znak njenog brenda „JB“, a prefinjen i ženstven stil u novoj kampanji „Perla luxe“ spojila je s dalmatinskim ambijentom. Kampanja je, naime, snimana u jednom od najpoznatijih simbola Splita, Vestibulu, te hotelu Vestibul Palace koji se izdvaja kombinacijom luksuza i tradicije zbog čega je poslužio kao idealna lokacija.

Kroz ovu, za praznični period estetski neobičnu kampanju, dizajnerka želi skrenuti pažnju na to kako je u najlepšem razdoblju godine moguće birati netipične modne kombinacije i boje poput crne, a ipak izgledati u skladu s prigodom. Stilu glamura u kolekciji doprinose krzno, šljokice i Swarovski kristali, dok crna boja , prepuna svetlih tonova stvara kontrast te dojam hladnoće.

„Bilo mi je zadovoljstvo raditi na blagdanoj kampanji prvenstveno zbog niza kreativaca koji su mi pomogli pri realizaciji. Svaki put trudim se pomicati vlastite granice i nadam se da će moje klijentice to prepoznati“, izjavila je dizajnerica koja je za zaštitno lice ponovno odabrala nekadašnju Miss Universe Dalmacije Anteu Valentu.

perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-1 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-2 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-3 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-4 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-5 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-6 perla-luxe-nova-kampanja-brenda-jb-7

Šminka: Šejla Donjerković Zekić za beauty studio Šminkeraj

Frizura: Jadranka Tukić Šegvić za frizerski salon Dalila

Cipele: Ivan Ledenko

Nakit: Silvija Brkić

Lokacija: Hotel Vestibul Palace

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ