LIFESTYLE     07.05.2017.

Izračunajte koliko će vam trajati veza uz pomoć ove FORMULE

Nauka je danas toliko napredovala, da je otkriven čak i način da matematičkim formulama precizno odredite koliko će vam veza trajati. Ludo, zar ne? Ipak, iako je odlično probati i veoma zabavno i za Vas i Vašeg partnera, nemojte se u potpunosti oslanjati na ovu formulu, jer je ipak ljubav varijabla koja se može menjati u okatrenuću, i to bez obzira na to proračune, jer je čarolija ljubavi ipak u tome da je promenljiva i nepredvidiva. Inače bi bilo veoma dosadno. I sada, spremite kalkulatore, naoštite olovke i spremite papir, kao i malo brušenje matematičkih veština.

L= 8 + 5Y – 2P + 9Hm +3Mf + J – 3G – 5(Sm – Sf)2 + I + 1,5C

Svaka oznaka u okviru slova se boduje od 1 do 5. 1 je „uopšte“, a 5 je „vrlo važno“.

„L“ predstavlja rezultat, odnosno trajanje vaše veze u godinama. „Y“ je broj godina koliko ste se Vi i Vaš partner poznavali pre nego što ste se odlučili da bude zajedno. „P“ je Vaš zajednički broj, za koji je potrebno da saberete sve Vaše bivše partnere, ali i sve njegove. „Hm“ se odnosi na broj koji Vi procenite da je Vašem muškarcu važna iskrenost u vezi. „Mf“ se odnosi na to koliko je ženama bitna finansijska situacija, a „J“ je zbir koliko je humor važan za oba partnera. „G“ se odnosi opet na zbir, ali ovoga puta na to koliko je partnerima u vezi bitan spoljašnji izgled svog izabranika /izabranice. „Sm“ se odnosi na to koliko je muškarcu važan seks u vezi, a „Sf“ na ženu i koliko je njoj bitan seksualni život. „I“ je zbir koliko je partnerima bitan odnos sa roditeljima, a „C“ je zbir koliko su partneru važna deca (bilo ona koju imaju ili ona koju žele /ne žele).

Upotrebite ovu formulu kako biste naučili nešto novo o svom partneru. No, ne dozvolite da bilo šta kroji Vaš odnos, pa makar to bila i majka svih nauka, matematika.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ