LIFESTYLE     19.12.2016.

Interesantan ‘ženski’ horoskop

Znam da je većina vas skeptična po pitanju horoskopa i tih zavrzlama. Ali, složićete se sa mnom da vas mahom, možda ne tako često, povuče da pročitate šta vam zvezde kažu. Opšte karakteristike vašeg znaka itd.

Uvek su mi pažnju privlačile specifičnosti svakog horoskopskog znaka. I budem fascinirana kako oni to ‘pogode’. A, možda i vas fascinira. Svakako, bar uživajte u čitanju istog.

                                     

Ovan

Volim da vodim glavnu reč. Razne aktivnosti me čine srećnom, ne volim pasivnost. Kašnjenja mi izuzetno smetaju. Umem da budem neobuzdana, nauči me suprotnom. Kada me bes obuzme, spasavajte žive glave! U ljubavi želim da mi daš sve.

 

Bik

Volim da uživam. Plašim se promena i ne volim ih. Moj dom me čini srećnom. Slaba sam ‘na toleranciji’ , a tako želim da ne budem. Ljubomora mi je opasan saveznik, ne želiš to da probudiš u meni. Sve što želim jeste stabilnost, kako u životu, tako i u vezi.

 

Blizanac

Izuzetno volim dubokoumne razgovore. Rutina me ubija! Društvo me čini srećnom. Imam problem sa tim, da istrajem u nečemu. Nisam često nervozna, ali kada jesam, pazi se. Vapim za svojom drugom polovinom.

 

Rak

Srećna sam kada sam kod kuće i sa svojom porodicom. Plašim se grubosti, i ne volim nasilje. Imam tendenciju da živim u prošlosti, iako se borim protiv toga. Često sam preosetljiva. Lako zaplačem. Samo želim ljubav!

 

Lav

Ambiciozna sam i volim luksuz. Presrećna sam kada sam u centru pažnje. Ne volim ignorisanje, užasavam se toga. Nisam nešto preterano tolerentna. Umem šarmom da dobijem šta želim, kada to zacrtam. Daj mi kraljevski tretman i tvoja sam.

 

Devica

Patim od toga da mi bude sve čisto i na svom mestu. Priroda me opušta. Nemam dlake na jeziku. Ne volim lenjost. Previše brinem. A, što umem da se dam u analiziranje, mislim da mi nije niko ravan. Sve što želim jesu mir i sklad.

 

Vaga

Volim lepotu. Ja sam lepota. Komunikativna sam i volim kada sam u društvu. Ne volim svađe, izbegavam ih. Sve se može mirno rešiti. Ne postoji neodlučnija osoba od mene. Šarm mi je drugo ime. Živim za harmoniju i da budem odlučnija.

 

Škorpija

Istina, istina i samo istina. Ja sam strast i vatra. Ježim se pasivnih ljudi. Nekada me ‘divljački’ temperament povuče, nauči me da ga primirim. Čuvaj se mog pogleda. Želim i tvoje telo i tvoju dušu.

 

Strelac

Obožavam avanture. Srećna sam kada sam u prirodi. Ne podnosim kada mi neko postavlja ultimatum za bilo šta. Jako sam nestrpljiva. Umem nekada i da prekršim obećanje. Ne oduzimaj mi slobodu i ne sputavaj me.

 

Jarac

Za porodicu sve dajem. Volim kada sam uspešna, bilo šta da ‘uzmem u ruke’. Nisam preterano disciplinovana, ali totalna nedisciplina me izluđuje. Teško se opuštam i otvaram pred nepoznatim ili ne toliko bliskim ljudima. Imam problem sa poverenjem i praštanjem, nauči me da verujem i praštam. Želim stabilnost u svemu.

 

Vodolija

Obuzme me sreća kada pomažem drugima. Jednostavno, srećna sam kada usrećim druge. Ne volim statičnost. Ima dosta emocija u meni, samo pomozi mi da nađem način, da ih pokažem. Veoma sam tvrdoglava. Nezavisna sam. Ne ograničavaj me.

 

Riba

Kada se osamim, to mi najviše prija. Osećaj da sam voljena mi pričinjava preveliko zadovoljstvo. Ne volim kritiku. Često me ponesu snovi i mašta. Ako se desi da zaplačem, čuvaj se. Pažnje ne mogu da se zasitim, nikada.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ