MODA     28.07.2017.

Inspiracija za beachwear styling: Unikat B

Veoma mlada radionica „Unikat B“ stvorena je jedinstvenom idejom da popuni prazninu na prepunom modnom tržištu današnjice. Previše proizvodnje – premalo individualnosti. „Unikat B“ nastao je iz potrebe da se garderoba prilagodi ženi, a ne obratno, iz želje da se istakne ono jedinstveno u svakoj od nas, da se osjećamo posebnima i da se naše potrebe slušaju. Ova radionica proizvodi unikatnu garderobu, a svaki komad ponaosob odiše originalnošću i potpunom autentičnošću. Materijali su pažljivo prikupljani sa svih strana svijeta i svaki od njih brižljivo je dizajniran. Ponekad i sam materijal govori više od modela, ponekad je kombinacija nekoliko naizgled nespojivih tkanina ono što taj komad garderobe čini posebnim, a ponekad je kroj stavljen u prvi plan.

 

Ono što modele ove male zanatske radionice izdvaja od drugih jeste, prije svega, nemogućnost da bilo gdje na svijetu pronađete takav isti komad i dalje, posebna pažnja koja se posvećuje izradi svakog od njih. Ručno krojeni, pažljivo sastavljani, šiveni najkvalitetnijim tipskim mašinama, a zatim ručno ukrašavani i dorađivani, ovi modeli su zaista proizvedeni samo za one koji znaju da cijene sopstvenu ličnost i izgled, ali i one, koji smatrajući svaki komad garderobe u svom ormaru svojom dragocjenošću, nadograđuju sebe. Ovo nije garderoba za posebne prilike, već isključivo za svaki dan, jer je svaki dan posebna prilika u životu svake od nas!

 

Kako je ljeto omiljeno doba većine nas, donosimo vam fenomenalne kombinacije za plažu brenda Unikat B. Sve mi uživamo u eksperimentisanju sa novim ljetnjim krpicama, i koliko god da ih imamo, bar jedna nova će učiniti da se osjećamo kao kraljica na plaži. A ovo su trendovi za ovu sezonu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ