MODA     28.04.2016.

“Igraj prljavo” je modni kod hipsterki!

Kada planiramo šta da obučemo, većina nas razmišlja prvenstveno o tome da izgleda jedinstveno, zar ne? 

Dakle kada vidimo tinejdžerku od 15 godina kako vozi svoj bicikl u majici koja je proizvedena pre nego se ona i rodila… da, to je opis hipi cure!

Stil hipster devojke

Pitanje koje je bar jednom prošlo kroz glavu svakoj modno osvešćenoj devojci je , kako zapravo izgleda stil hipsterki?

Ali krenimo redom. Kada se uopšte ovaj stil pojavio? Pa, on potiče iz ere cveća, tačnije iz šezdesetih. Tada je sve bilo u bezbrižnosti, svetlini i osećaju opuštenosti.

hipster-fashion-3

Da li je hipster stil orijentisan? Ne, sastoji se od nebrendiranih imena. Oni najviše kombinuju boho stil.

Hajde da rešavamo jednu po jednu zagonetku značenja hipster stila i hipster mode.

Siguran i must have komad ovog stila

Ako pitate šta je komad koji će sigurno hipster devojka posedovati, odgovor je ogromna kolekcija starih haljina koje će koristiti u apsolutno svakoj prilici.

I tako, simpatična cvetna, s kratkim rukavom haljina su siguran pogodak kada je reč o tome čime se oduševljavaju hipsterke.

hipster-style

 

Ovaj poseban stil ne mora da bude preširok, ali dovoljno komotan tako da vam daje boho izgled i bezbrižnost. I jednostavan pojas će ići savršeno ako želite da izgledate fantastično.

Pored štampanih komada, cvetnih i slično, to su sve ključne komponente hipster stila. Sa letom, ovaj stil je idealan i za sport.

Drugi siguran komad ovog stila

Takozvane mršave farmerke mogu biti ogromna prednost i pravi izbor ako želite da iskopirate ovaj stil. One mogu biti bilo koje boje i tkanine, sve dok imate osećaj da radite sve po, pa baš upravo osećaju.

Da li je ogromna košulja koja otkriva svetao tanak top ili vezana košulja oko struka, bitno je da mogu biti skroz protivrečene boje gornjeg i donjeg dela.

Obuća

Između ravnih cipela i čizama sa maksimum 5cm štiklom, tj đonom, hipster stil obuće će vam dati i super modni i stilizovan izgled , ali i udobnost. Čak i kaubojske čizme i sandale su deo hipster stila.

Outfits-of-Hipster-Girl-

Dok jednostavne sandale ili vintage mokasine mogu biti savršene uz odgovarajuće skinny farmerke, dobre antilopa kaubojske čizme sa minimalnom petom su pravi pogodak.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ