LEPOTA&ZDRAVLJE     05.11.2017.

Igra boja u kosi: Schwarzkopf Professional Instant Blush sprejevi

Ako ste ikada maštali o tome da postanete plavuša ili mislite da vaša plava kosa više nikada neće imati stari sjaj, vrijeme je da svi zajedno prihvatimo potpuno novo razdoblje blond savršenstva. Jedinstvena BLONDME linija iz Schwarzkopf Professionala sada je jača nego ikada zbog integrisane bonding tehnologije koja blond kosi daje potpuno novu dimenziju! Schwarzkopf Professional spaja bonding tehnologiju s novom BLONDME linijom boje i njege – kreirajući tako novu generaciju proizvoda za frizere s integrisanim, patentiranim naprednim Bonding sistemom. Umjesto odvojenih proizvoda koji se koriste za bonding usluge, stvarajući tako dodatan korak u procesu bojanja, izbjeljivanja ili posvjetljavanja, novi BLONDME pomaže frizerima da sigurno transformišu kosu klijenata u blond savršenstvo u samo jednom koraku.

BLONDME je jedini premium brend specijalizovan posebno za plavuše. Plavuše imaju posebne želje i traže prilagođene proizvode. BLONDME linija s KeraLamination tehnologijom pomaže vam da jednostavno kreirate savršene blond nijanse pomoću sistema izbjeljivanja, prilagođenih boja i asortimana njege. Inovativna KeraLamination tehnologija pruža kosi maksimalnu zaštitu i izvanrednu njegu prije, tokom i nakon posvjetljivanja ili farbanja. BLONDME je prvi režim posvjetljivanja koji štiti prirodni kvalitet površine vaše kose!

Sigurna sam da su mnoge od vas poželjele da eksperimentišu sa pastelnim tonovima u kosi i isprobaju različite nijanse. S druge strane, iz straha da će ovakve farbe škoditi vašoj kosi, mnoge su i odustale. Tu na scenu stupa Schwarzkopf Professional inovacija u vidu Instant Blush sprejeva za kosu. Ovo je, inače, prvi sprej za nanošenje pastelnih boja, koji djeluje na svim blond bazama, jer kisjelost ph faktora omogućava nježnu boju sa prirodnim sjajem. Trenutno pruža nježnu blond nijansu bez puno održavanja, pa je idealan nakon posvjetljivanja kose. Pastelni tonovi traju do tri pranja, a privremena trajnost omogućuje maksimalnu fleksibilnost. Sprej je dostupan u četiri nijanse: boja jagode (Strawberry), ledena (Ice), boja žada (Jade) i čelično plava (Steel Blue). Sprej se može nanositi direktno na morku kosu ili na opranu kosu prosušenu peškirom. Naprska se kako i gdje želite i rasporedi češljanjem duž kose, kako biste postigli ravnomjernu distribuciju. Vrlo se lako raspoređuje i ne ostavlja fleke, s tim što ostavlja boju na peškiru (koji prije nanošenja stavite na ramena), ali se sve lako skida vodom. Zatim se kosa osuši, i guess what – bude roza, plava, zelena ili siva!

Naravno, nijansa zavisi od toga kakva vam je prirodna boja: što je kosa svjetlija, tj. bjelja, boja će biti svetlija, nežnija, pastelnija, što je slučaj sa svim pastelnim bojama za kosu. Ovaj sprej se dosta sporo troši, tako da je prilično isplativ. Nekih 80% boje se ispere prvim pranjem, a ostatak sledećim. Vjerovatno biste željeli da duže potraje, ali to je samo sprej, ni najmanje ne oštećuje kosu (čak je i lijepo njeguje, ali ne otežava i ne masti), i moram da pomenem da prelijepo miriše, voćkasto.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ