LIFESTYLE     06.04.2017.

IDEJE: Sredi svoj kulinarski kutak

Kada žena voli da kuva, kuhinja postane njen kutak za kreiranje čuda! Ipak, ukoliko Vam ovo nije omiljeni deo kuće ili ukoliko želite da se posvetite tom aspektu, evo par saveta na koji način ćete osveživiti prostor, a možda i sebe motivisati da ove godine počnete da kuvate.


Svaki put kada pomislite na kuvaricu, u glavi Vam se pojavi slika žene koja je obučena u kecelju, sa krpom na ramenu i varjačom. I upravo od tih elementa treba krenuti kada osvežavate svoju kuhinju. Odredite kojim bojama želite da odiše Vaš radni prostor i uklopite ih sa svim posuđem. A veliku promenu može napraviti i samo mala reorganizacija nameštaja ili dodavanje biljaka kojima se može upotpuniti izgled. Počnite od menjanja sadržaja kraj prozora, sklonite sve nepotrebne stvari za koje možda niste ni znali da Vam se nalaze u kuhinji i omogućite veliku osvetljenost prirodnim svetlom.


Napravite malu policu gde biste držale Vaše knjige sa receptima, dodajte po koju sliku ili dekorativni ukras. Veliku promenu može i da učini dodavanje tepiha, ali i heklanih materijala ili čak stolnjak koji odgovara ostatku kuhinje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ