LEPOTA&ZDRAVLJE     09.06.2016.

Ideje kako da na savršen način stilizujete frizuru u neobičan rep…

Takozvani konjski rep je najjednostavniji način da vašu kosu sklonite s lica. Dakle, ako smatrate da vaša kosa trenutno izgleda loše, niste stigli da je operete i sredite , pa je neuredna i masna, ili vas jednostavno mrzi da je češljate, možete da je vežete u zanimljive repove.

Razne ideje o ovakvom stilizovanju kose možete naći vrlo lako na internetu, jer pre svega, svi blogeri imaju objašnjenja kako da na ovaj način napravite fantastičnu frizuru.

Mi vam nudimo neke od naših načina, a od vas želimo da probate neki I javite kako vam se čini.

  • Konjski rep za okruglo lice

Dame s okruglim licem, upravo najviše te okruglosti imaju u svojim obrazima. Tako da bi se stvorila iluzija o dužini lica, neophodno je da rep vežete visoko. Što ga više podignete I zategnete , to će biti bolje i dati bolju produžavajuću iluziju.

ponytail-ideas

  • Konjski rep za lice u obliku srca

Lice u obliku srca obično ima šire čelo, a užu bradu. Da prikrije širinu ili veličinu čela, može nositi šiške ili slojevitu frizuru. Rep treba da ima srednju visinu i ostavite nekoliko vlasi na čelu da stvori iluziju manjeg lica.

best-ponytail-for-your-face-shape

  • Konjski rep za kockasti oblik lica

Iako dosta dama voli da ima jaču vilicu, nekad prosto poželi da sve to izgleda bar blaze. Ovo je idealno mesto gde vam konjski rep može pomoći. Rep vežete mlitavo i opušteno, pustite šiške i par pramenova i vase lice će izgledati fenomenalno.

ways-to-wear-a-ponytail

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ