LIFESTYLE     03.04.2017.

Idealni bračni partneri prema astrologiji

Neki više pažnje pridaju porodici. Neki karijeri. A da li ima onih koji su neverni, i ne baš tako idealni za brak? O, da.

U nastavku ćemo videti kome je potrebna emocionalna sigurnost, kome zabava. A, kome finansijska stabilnost. Možda se i pozitivno iznenadite kada spoznate vašu ‘polovinu’.

 

OVAN

Ovnu u najčešćim slučajevima odgovaraju Vodolije, Blizanci, Lavovi ili Strelčevi. Ono što je veoma slično kod Ovna i Vodolije jeste, što su oboje nezavisni i slobodoumni. Potrebno je uspostavljati razne kompromise, jer im je brak osuđen pomalo na trzavice, ako se neko od njih pokaže malo dominantnijim. Ali, neminovno je da se privlače kao magneti. Dok, kod Blizanca ga uvek vuče što je isto kao i on pun snage, uvek aktivan, spreman na pustolovine. Blizanac je inteligentan, a Ovan svestran, i tako se idealno dopunjuju. Brak sa Lavom je jako strastvena, njihova najbolja povezanost se uspostavlja u krevetu. Neobičan smisao za humor i upornost im je isto zajednička stavka, koja im je neraskidiva nit. Ipak, najveći uspeh u bračnim vodama ima sa Strelcem, jer ono što je ključno, oboje su spremni na kompromise, bez pogovora. Strelac je željan zabave, a Ovan mu u tome pruža pun intenzitet. Oba znaka su veoma, emocionalno, jaka.

 

BIK

Biku odgovaraju najviše Rakovi, Device, Ribe i Jarčevi. Rak ume da ceni neizmernu ljubav koju mu Bik pruža. Jer, on mu obezbeđuje i stabilnost i zaštitu.Oboje vole mirne noći i večere, što ih čini idealnim sklopom. Devicu karakterišu praktičnost i perfekcionizam, a Bik vrlo lako može sve to ispratiti. Romantični su, i znaju uživati u dugim i mirnim šetnjama. Jarac kao porodičan znak, pruža sigurnost Biku, i oboje su spremni na sve, za porodicu. Temeljni su, šta god da rade i nikada ne gube glavu, čak iako se zaljube. Poštovanje, iskrenost i uzajamna ljubav su ono što ova dva znaka najviše cene. Riba uživa u malim trenucima, a ‘rogato stvorenje’ zna dobro plivati u tim vodama. Kod njih se pre svega stvara prijateljstvo, pa tek onda veza, a zatim najčešće i brak. Oboje uživaju u romantičnom momentima.

BLIZANCI

Najbolje se poklapaju sa Lavovima, Ovnovima, Vodolijama i Vagama. Brak sa Lavom je prilično buran i strastven. Oboje vole romatiku i da se posvete partneru. Prosto uživaju jedno u drugome. Ovan je dinamičan, aktivan i genijalan, što apsolutno odgovara Blizancu. A zajedničkim pustolovinama se dopunjavaju. Veliki je uspeh ako uspe da održi brak sa Vodolijom, jer su oboje slobodnijeg duha, ali tako dobro se slažu kada je strast u pitanju. Blizanac je očaran neočekivan i slobodnoumnim reakciijama Vodolije. Ako uplovi u bračne vode sa Vagom, tu nema promašaja. Strastveni su, ali nikada ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće pokušavati da ograniče slobodu jedno drugom.

 

RAK

Najsličniji su mu Škorpije, Ribe, Bikovi i Device. Iako se Rak vodi kao romantičan i emotivan znak, ume da bude i izuzetno strastven, što se veoma poklapa sa tom strasnom Škorpije. Međutim, neka pazi da Škorpiju ne ‘udavi’ svojom ljubomorom i preteranom senzitivnošću. Brak sa Ribom je jedna velika maštarija, jer oba znaka retko kada sagledavaju realnost. Ovaj brak bi mogao biti veoma uspešan, kada bi jedno od njih skinulo ružičaste naočare. Rak voli da je cenjen, voljen i isto tako da uzvrati, što se idealno poklapa sa neograničenom ljubavlju koju Bik može da pruži. Oboje su veoma mirni, i na taj miran način, vole i da uživaju jedno u drugom. Devica ume da pruži sigurnost, a Rak i te kako da je uzvrati, a za ova dva znaka je to ključna stvar. I to im daje ‘vetar u leđa’ da stanu na ludi kamen i okušaju sreću. Veoma uspešan brak im sledi.

 

LAV

Odgovaraju mu Ovnovi, Blizanci, Strelčevi i Vage. Kada uđe u bračne vode sa Ovnom, neminovan je uspeh. Oboje su uporni, strastveni, poštuju jedno drugo i spremni su na sve da im brak uspe. Romantika Lava spaja sa Blizancem, ali i strast. Maksimalno uživaju jedno u drugom. Strelac privlači moćnog Lava zbog svog avanturističkog duha, a na taj način se dopunjuju. Veoma su odani partneri, međusobno. Turbulencije u seksualnom smislu Lavu neće manjkati sa Vagom. Jer, oboje vole novine u tim stvarima. A, tek što su oboje podložni kompromisima, najviše ukazuje na uspešan brak.

 

DEVICA

Uspeva najčešće da se uklopi sa Jarčevima, Rakovima, Bikovima i Škorpijama. Devicu privlači intelekst Jarca, ali i praktičnost, jer oboje to poseduju. Smireni su i uživaju u tome, da se posvete partneru. Iz Raka ljubav jednostavno pršti, što Devici ostavlja slobodu da svoju emocionalnu stranu iskaže. Poštovanje im je veoma bitna stavka. U mnogim segmentima se još poklapaju, što im zapravo drži brak na stabilnim nogama. Bik može da isprati potrebu Device za savršenstvom. Miran je i uživa u malim, mirnim stvarima, što ih zapravo i ‘drži’ zajedno. Iako je Škorpija po prirodi, mnogo strastvenija od Device, tako će se na prvu loptu uklopiti, da će Devica nju navesti na kompromise, a Škorpija na izuzetnu strast i vatru.

VAGA

Ona se najbolje slaže sa Blizancima, Vodolijama, Strelčevima i Lavovima. Blizanac ne zna za ljubomoru i to Vagi odgovara. Vole da ukazuju pažnju partneru, i nikada neće pomisliti da prigovaraju partneru za njegovu potrebu, za slobodom. Idealan spoj. Vodolija, koja je pustolovna i brzo se zasiti mnogih stvari, prija Vaginom slobodnom duhu. Vernost je ključna stvar u njihovom odnosu. Šarmantni su i duhoviti, tako da se iznova i iznova međusobno osvajaju. Kada se rasplamsaju strasti između Lava i Vage, niko im nije ravan. A, tek što mogu da nađu ‘zajednički jezik’ u mnogim stvarima. Njihov odnos je pun zabave i smeha. Kada su odnos Strelca i Vage u pitanju, toliko se poklapaju, da zapostavljaju svoje prijatelje, jer ne mogu da se zasite jedno drugoga. Oboje su vrlo razumni, i spremni na pustolovine. Razumevanje i podrška, vladaju.

 

ŠKORPIJA

Škorpija partnera u većini slučajeva pronalazi u Rakovima, Devicama, Ribama i Jarčevima. Iako je Devica manje strastvena, Škorpiji to ne smeta preterano, jer će veoma uspešno strast probuditi u njoj. Njihov odnos pre svega počiva na prijateljskom planu, pa tek onda na ljubavnom. Rak, kao emotivan znak može znatno odgovarati vatrenoj Škorpiji, samo dok ne preteruje sa emotivnim izlivima. Kompromis je ključna stvar u ovom odnosu. Ribe vole da se oslanjaju na stabilnu Škorpiju, dok Škorpija uživa u entuzijazmu Riba. Ova romansa, jednom kada se desi, teško se završava. Plamen strasti i ljubavi će uvek goreti. Jarac i Škorpija su dva znaka koja su vrlo uporna i ambiciozna. Jarac obožava romantičnost i stabilnost koju Škorpija poseduje, i tako se dopunjavaju. Brak sklopljen između ova dva znaka ima velike šanse za uspehom.

 

STRELAC

Strelac životnog partnera pronalazi u Ovnovima, Vagama, Lavovima i Vodolijama. Ovan i Strelac su avanturistički nastrojeni. Ovan Strelčevoj potrebi za zabavom daje dobar intenzitet, i tu veoma dobro prate jedno drugo. Kao što smo već naveli, kada su odnos Strelca i Vage u pitanju, toliko se poklapaju, da zapostavljaju svoje prijatelje, jer ne mogu da se zasite jedno drugoga. Oboje su vrlo razumni, i spremni na pustolovine. Razumevanje i podrška, vladaju. Strelac privlači moćnog Lava zbog svog avanturističkog duha, a na taj način se dopunjuju. Veoma su odani partneri, međusobno. Iako i Vodolija i Strelac vole švrljati okolo, ta varnica koju Vodolija šalje Strelcu, za njega je neodoljiva i neminovno je pre svega stupanje u vezu, a zatim i brak. U krevetu se idealno uklapaju. Brinu o emocijama partnera, što je izuzetno bitno. A, poverenje im je najbitnije.

 

JARAC

Jarčevima pašu Device, Bikovi, Škorpije i Ribe. Devicu privlači intelekst Jarca, ali i praktičnost, jer oboje to poseduju. Smireni su i uživaju u tome, da se posvete partneru. Jarac kao porodičan znak, pruža sigurnost Biku, i oboje su spremni na sve, za porodicu. Temeljni su, šta god da rade i nikada ne gube glavu, čak iako se zaljube. Poštovanje, iskrenost i uzajamna ljubav su ono što ova dva znaka najviše cene. Jarac i Škorpija su dva znaka koja su vrlo uporna i ambiciozna. Jarac obožava romantičnost i stabilnost koju Škorpija poseduje, i tako se dopunjavaju. Ribe su šarmantne i veruju da time osvajaju konzervativnog Jarca, međutim on im prepušta tu dominantnu ulogu.Riba će sve od sebe dati da ga usreći, i to će i njoj biti najveća sreća. Poštovanje, trajnost i ponos su ono što ovaj odnos čini skladnim.

 

VODOLIJA

Vodolije se najbolje slažu sa Vagama, Blizancima, Strelčevima i Ovnovima. Ona, koja je pustolovna i brzo se zasiti mnogih stvari, prija Vaginom slobodnom duhu. Vernost je ključna stvar u njihovom odnosu. Šarmantni su i duhoviti, tako da se iznova i iznova međusobno osvajaju. Veliki je uspeh ako Blizanac uspe da održi brak sa Vodolijom, jer su oboje slobodnijeg duha, ali tako dobro se slažu kada je strast u pitanju. Blizanac je očaran neočekivan i slobodnoumnim reakciijama Vodolije. Varnica koju Vodolija šalje Strelcu, za njega je neodoljiva i neminovno je pre svega stupanje u vezu, a zatim i brak. U krevetu se idealno uklapaju. Brinu o emocijama partnera, što je izuzetno bitno. A, poverenje im je najbitnije. Ono što je veoma slično kod Ovna i Vodolije jeste, što su oboje nezavisni i slobodoumni. Potrebno je uspostavljati razne kompromise, jer im je brak osuđen pomalo na trzavice, ako se neko od njih pokaže malo dominantnijim. Ali, neminovno je da se privlače kao magneti.

 

RIBE

Ribe partnera pronalaze u Škorpijama, Rakovima, Jarčevima i Bikovima. One uživaju u malim trenucima, a ‘rogato stvorenje’ poput Bika, zna dobro plivati u tim vodama. Kod njih se pre svega stvara prijateljstvo, pa tek onda veza, a zatim najčešće i brak. Oboje uživaju u romantičnom momentima. Ribe su šarmantne i veruju da time osvajaju konzervativnog Jarca, međutim on im prepušta tu dominantnu ulogu.Riba će sve od sebe dati da ga usreći, i to će i njoj biti najveća sreća. Poštovanje, trajnost i ponos su ono što ovaj odnos čini skladnim. Brak između Raka i Ribe je jedna velika maštarija, jer oba znaka retko kada sagledavaju realnost. Ovaj brak bi mogao biti veoma uspešan, kada bi jedno od njih skinulo ružičaste naočare. Ribe vole da se oslanjaju na stabilnu Škorpiju, dok Škorpija uživa u entuzijazmu Riba. Ova romansa, jednom kada se desi, teško se završava. Plamen strasti i ljubavi će uvek goreti.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ