MODA     23.12.2016.

Haljine za kojima se svi okreću

Haljina je najvažniji modni komad u garderoberu svake dame. Veoma je važno izabrati model koji savršeno pristaje vašem obliku tela i senzibilitetu  da biste se u njoj osećale dobro. Ukoliko pratite modne trendove i želite da vaša haljina bude ta za kojom će se svi okrenuti, ovo su modeli koje morate imati.

Plisirane haljine

Plisirane suknje su ove sezone bile apsolutni trend, a Roksanda Ilinčić i Valentino su u svojim kolecijama ovaj trend prikazali u nešto drugačijoj formi. Ponesite plisiranu haljinu i budite sigurne da ćete na svakom događaju izgledati kao da ste upravo sišle sa modne piste.

Plišane haljine

Pliš je još jedan trend koji samouvereno vlada modnom scenom. Suknje, blejzeri, pantalone, obuća – sve je u znaku pliša. Ralph Lauren nam je pokazao koliko elegantno i zavodljivo mogu izgledati plišane haljine.

Kožne haljine

Koža odavno više nije rezervisana samo za jakne i pantalone. Kada se dobro iskombinuje, kožna haljina može izgledati i te kako moćno i seksi, što su nam u svojim kolekcijama pokazali Givenchy i Oscar de la Renta.

Metalik haljine

Metalik komade smo ove sezone viđali kako na modnim pistama, tako i na ulicama. Poznate ličnosti, manekenke i modne blogerke su totalno poludele za ovim trendom. Yves Saint Laurent i Tommy Hilfiger su samo neki od dizajnera koji su predstavili metalik haljine u svojim kolekcijama.

Kako se vama dopadaju ovi trendovi i da li biste ponele neku od ovih haljina?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ