LIFESTYLE     26.07.2016.

Faktor bivši

Ima tu moć da te pozove kada ti nije ni na kraj pameti i kada se osećaš fantastično. Neki čudan zakon privlačenja povezuje njegovu pojavu sa vašom odlukom da krenete dalje, sa osmehom i bez osvrtanja.

Faktor bivši javlja se upravo zato da biste testirali svoju izdržljivost i odlučnost, a što mu više značaja pridajete, duže će biti prisutan. Ali, kad maca dođe na vratanca, kako se uzdržati od lukavog osmeha zadovoljstva? Pa, nikako! Igra je u vašim rukama.

Osećajte se dobro u svojoj koži!

Ono što je zajedničko svim ženama koje se reše loše veze/braka, jeste da nakon toga neverovatno zablistaju. Izgledajte kao million dolara, ali što je najbitnije- osećajte se tako. Niste ni svesne kakav to efekat ostavlja. Čak i da se dotični gospodin ponašao nezainteresovano, ovo mu sigurno neće promaći.

,,Izgledaš kao da si upravo doživela najbolji orgazam u životu’’ – možete li da zamislite ovakav komentar? Verujte da mu je na umu.

Sledi pitanje kako si. Fe-no-me-nalno. Nikad bolje u životu, moj život je dostigao neverovatan uspon, otvorili su mi se novi horizonti, putujem, radim… Misao je ućutkana i tesno smeštena u jedno ,,Odlično, hvala’’, što dodatno intrigira sagovornika.

I poslednja, ali nezanemarljiva stavka jeste njegov poziv. Poziv na večeru, piće, predstavu… Pali se lampica za uzbunu u glavi, svest i podsvest imaju nerešena posla. Ključna stvar je biti svestan situacije. To za vas može biti ogroman korak u nazad i povratak na već ispričanu priču. Ako ništa drugo, bar će se razum sigurno pomutiti, i zato povucite ručnu. Igra se ovde ograničava, jer treba vama da ide u korist.

Pre odluke pažljivo pročitati uputstvo!

Ne prepuštajte se nadmetanju, kako se na kraju ne bi pojavio gorak osećaj koga ste se taman otarasile nakon raskida. Ali, ono što možete priuštiti jeste uživanje u vremenu koje ste posvetile sebi, uz dozu nevinog likovanja zbog novonastalih okolnosti.

 

Da li je bivši i dalje faktor u vašem životu?  Izbor je na vama.

 

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ