MODA     27.02.2016.

Egzotične lepotice i njihovi savršeni stajlinzi na dodeli Elle Style Awards 2016

Mandatory Credit: Photo by David Fisher/REX/Shutterstock (5592076cd) Karlie Kloss Elle Style Awards, Tate Britain, London, Britain - 23 Feb 2016Elle Style Awards održan je u Londonu sa osvetljenim crvenim tepihom po kom su prošetale mnoge poznate ličnosti.
Domaćin je bio Nick Grishaw, dok je DJ bio obučen poput mornara u D&G, a sam događaj je bio ulepšan mnogim modnim ikonama.
Hajde da bacimo pogled na to ko se kako obukao… Izgleda da su crno-bele kombinacije potpuni hit!

Rosie Huntington-Whitney
Ono od čega se svima vrtelo u glavi u Velikoj Britaniji jeste od lepote modela za M&S veš. Rosie je impresionirala sve svojom crnom kožnom haljinom uz telo, dok je na boku imala vezanu mašnu. Imala je potpuno pažnju ovim stajlingom defintivno.

rosie-huntington-whitney-at-elle-style-awards-2016
Jourdan Dunn
Još jedan model koji zadivljuje celo veče je Jourdan Dunn. U svojoj dugoj metalik ljubičastoj haljini sa golim ramenima i dugim šlicem izgledala je u isto vreme i drsko i elegantno.

jourdan-dunn-at-elle-style-awards-2016
Karlie Kloss
Američka lepotica, Karlie Kloss izabrala je besprekorno crnu haljinu sa pojasom, dok su crvene usne doprinele da izgleda poput prave dame. Ona je dobila nagradu za najinspirativniju ženu godine.

karlie-kloss
Toni Garn
Ona je definitivno bila belina u tamnoj noći. Nemački model Toni Garn ušla je u elegantnom belom odelu, ostavljajući svoju jaknu otvorenom dok ispod nazire čipkani veš.

toni-garn

Liv Tyler
Ono što je dovelo do vibracija na ovom dešavanju bila je upravo pojava ove glumice sa anđeoskim licem u plavoj haljini koja ističe njen trudnički stomak.

liv-tyler
Bella Hadid
Još jedan model sa obećavajućom karijerom Bella Hadid došla je u gotic izdanju, sa crnim trikoom sa pertlama i dubokim crnim čizmama. Možemo slobodno reći da je ovo bio jedan od najseksi izdanja ovog dešavanja.

bella-hadid

 

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ