MODA     02.07.2016.

EDITOR’S CHOICE za jul

Jul je uvek bio mesec leta (meni) i mesec u kom ako već nisam negde na plaži, intenzivno razmišljam o njoj. Mesec kada obožavam da izgledam lepršavo, ali elegantno i sa stilom. Upravo zbog toga su moji julski favoriti ovakvi.

 

  • Proenza Schouler pantalone–  Ove pantalone imaju savršen kroj, kao i jezičke sa strane, što super ističe kukove na pravim mestima. Imaju srednju visinu struka i divne šavove kroz prednju stranu.

proenza schouler

  • The Elder Statesman duks– Šta da radim kad obožavam kontrast? Verovatno bi svako pomislio da uz ove pantalone upari neku košulju ili običnu top majicu, ali meni uz njih savršeno ide ovaj duks. I ako nije baš letnji, opet daje belim pantalonama hrabru i smelu notu.

621580_in_pp

  • ChloÉ torba– Prepoznatljiva i upečatljiva zbog svog zlatnog prstena i lanca, jedna je od najpoželjnijih torbi trenutno. Ovaj besprekorni koža velur stil otvara dve prostrane pregrade i savršeno se uklapa uz moj julski look.

712676_in_xl

  • Ryan Storer minđuše– i dalje smo u kontrastu sa ovim minđušama od roze zlata, ali uz izabrani duks i elegantne pantalone super ide.

762849_in_xl

  • Aquazzura cipele– da sasvim i perfektno usavrše ovaj i bilo koji drugi letnji stajling.

690561_in_pp

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ