LEPOTA&ZDRAVLJE     24.06.2016.

Dobra za osetljivu i suvu kožu- evo kako treba da koristite micelarnu vodu

Kad god treba da isprobate neku novu kremu ili sredstvo za čišćenje lica, sigurni smo da vam srce ubrzano kuca od straha da li će sve proći dobro i da li ćete biti zadovoljni.

Veruj se da skoro svi skidači šminke ili nakon skidanja ostavljaju vašu kožu s previše ulja ili suvu i bez vlage.

Zato je micelarna voda omiljeni bekstejdž proizvod na svakom snimanju. Kad vam pokažemo sve dobrobiti ove vode, kako se koristi, pitaćete se gde je ovaj proizvod bio sve vreme.

best-micellar-cleansing-water

Lepota leži u jednostavnosti. I to je upravo opis micelarne vode. Ona nije ništa drugo do formule koja dolazi upakovana sa micelama, malenim molekulima koja čisti ulja u vodama. Micelarna voda vam može dati osećaj kao da je obična voda, ali to nije istina.

Cilj ove vode je da privlači prljavštinu i ulja, pa je u stanju da izvuče sve nečistoće iz lica, a da ne izazove isušivanje kože. To dovodi da je micelarna voda all star proizvod, jer nije da samo čisti kožu i uklanja šminku, već je i hidrira i daje joj svežinu.

Najbolji deo tek dolazi, kada je nanesete, ne morate je ispirati. Samo je ostavite da radi svoj posao, a vi uživajte.

  • Kako koristiti micelarnu vodu?

how-to-use-micellar-water

Postoje dva načina da se koristi micelarna voda- kao skidač šminke i za čišćenje lica. Uzmite komad vate. Nakvasite vatu sa micelarnom vodom i obrišite lice. Budući da ne treba da je ispirate i pogodna je za sve tipove kože, bez obzira da li je super suva, puna akni ili osetljiva, možete samo da uživate. Micelarna voda vas neće razočarati.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ