MODA     19.12.2016.

Dizajnerske haljine za novogodišnju žurku

Najluđa noć nam je sve bliže, a sa njom i najveći problem pripadnica lepšeg pola – šta obući? Sasvim je sigurno da svaka od nas želi da ponese savršenu toaletu, te smo zbog toga inspiraciju pronašli u domaćim dizajnerima i za vas izabrali neke od haljina iz njihovih kolekcija.

Crna haljina je uvek dobar izbor! Kreatorka Biljana Tipsarević je u svojoj kolekciji Modern fairytale predstavila elegantne, seksi i zavodljive modele koje možete poneti u različitim prilikama. Mala crna haljina je odličan izbor za ludu noć sa najboljim prijateljicama, dok su duži modeli idealni ako prisutvujete nekoj glamuroznoj proslavi.

Najveći trend sezone je upravo pliš, a Biljana ga je u svoju kolekciju uvrstila u formi sakoa, suknje i pantalona. Ukoliko više volite pantalone od haljina, ovo je pravi izbor za vas.

U kolekciji Danke Karović takođe je dominantna crna boja, na vama je samo da odaberete model i dužinu i zasijate punim sjajem.

Prema starim verovanjima, Novu godinu bi trebalo da dočekamo sa nekim komadom crvene boje na sebi. Zašto to ne bi bila haljina? Crvena boja ostavlja snažan utisak, a upravo takvi su i modeli Milice Opačić.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ