LIFESTYLE     04.01.2017.

Detalji u fokusu – Tabure i mala stolica

Svako od nas najpre baca fokus na dvosede, trosede, fotelje, komode i ostalo. A, zašto nekada ne početi od nekog sitnijeg, ali ne i manje značajnog, detalja?  Naprimer taburea ili male stolice.

Tabure je zapravo stolica bez naslona, niska, koja veoma lepo može da se uklopi u enterijer. Posebno dražesno izgleda u spavaćoj sobi, ali i u dnevnoj. Njega možete da prilagođavate ostalom nameštaju, no možete i prema njemu dekorisati unutrašnjost. Koristi se za sedenje, samostalan je predmet. Ali, može ići i kao dodatak fotelji. Da, posle napornog dana, kada se ušuškate u omiljenu fotelju, možete umorne noge smestiti na njega.

Mala stolica, kao i tabure, može biti od različitog materijala, ne previsoka, raznih dezena, boja i oblika. Doduše, tabure je malo udobniji od nje, komforniji i od debljih i mekših je materijala. Ali, oboje su idealni za manje prostore i nikako ne mogu biti šuvišni. Na njima može da vam stoji saksija, vaza. Nije loše ni da vam posluži za odlaganje čaše ili knjige.

Kroz nekoliko zanimljivih slika, nadamo se da ćemo vam probuditi maštu, i da ćete pojuriti da napravite sami, ili pak kupite jedan od ova dva predmeta i ukrasite vaš dom.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ