MODA     17.05.2017.

Detalji kojima ćete osvežiti svaki stajling

Poznajete li i vi one žene kojima uvek polazi za rukom da izgledaju stilizovano? To su one žene koje i običnu majicu učine stylish komadom, a sebe modnom kraljicom. Nije ključ u skupim komadima garderobe, zapravo nije ključ u garderobi uopšte. Već u detaljima.

 

Marame

Šarene, tanke i lepršave marame daće vašem styling-u dozu nežnosti. Možete ih nositi usko vezane uz vrat ili ih pustiti da ležerno padnu preko grudi.

Nakit
Nikada ne potcenjujte moć nakita i ne izlazite iz kuće bez njega, koliko god da ste u žurbi.
Par velikih, neobičnih minđuša može privući pažnju slučajnih prolaznika, a vaši sagovornici neće skidati pogled sa vašeg lica.
Bilo da je reč o velikoj, čvrstoj narukvici ili ručnom satu pokreti vaših ruku biće ženstveniji, a vi ćete se osećati sigurnije u sebe.
Prsten će privući pažnju na vaše duge, negovane nokte.
Naravno, nemojte nositi na sebi sav nakit koji imate, jer će to postići kontra efekat. Dovoljan je jedan upečatljiv komad kojim ćete upotpuniti svoj izgled.

 

Kaiš
Kaiš je poprilično moćan detalj koji će vaš dodati neku trendy notu čitavom izgledu. A vaš hod učiniti sigurnijim. Običnu belu majicu i crne pantalone možete upotpuniti kaišem koji ima veliku metalnu šnalu. Ali, nemojte ga zaboraviti ni kada nosite suknju.

 

Naočare

Osim što će nas štititi od sunca, naočare mogu da budu i izuzetno bitan deo vašeg outfita. Glomazne naočare za sunce različitih oblika učiniće vaš outfit urbanijim. Naravno, ne smemo zaboraviti ni činjenicu da su odlične za kamufliraje kada smo neispavane. Dakle, veliki plus za njih.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ