LIFESTYLE     18.03.2017.

Dekoracija: Divne ideje za numerisanje stolova na venčanju

Jedna od najvažnijih stvari kada se dolazi na venčanje ili neku drugu proslavu je upravo broj numerisanog stola. Taj broj mora da bude dovoljno upadljiv tako da gosti neće imati nikakav problem da pronađu svoje mesto, ali takođe mora da bude dovoljno kreativan, i da se uklapa uz ambijent.

U nastavku teksta možete pronaći nekoliko zanimljivih ideja oko numerisanja stolova, a ono što je još bolje većinu njih možete napraviti sami. Da, vrlo je jednostavno! Pogledajte!

  1. Brojevi na porcelanu

Ove brojeve je tako lako napraviti da to čak možete i sami učiniti. Sve što vam je potrebno je porcelan kao osnova, akrilne boje, četkica za pisanje broja, i traka kako bi šablon ostao u mestu dok farbate. Nije preskupo, a izgleda tako romantično, zar ne?!

  1. Brojevi ukrašeni šljokicama

Ovi brojevi su tako šik. Sigurno će privući pažnju gostima zahvaljujući šljokicama.  Možete ih sami napraviti – samo pronađite papir sa šljokicama, lepak, makaze i štapić na koji ćete pričvrstiti broj. Počnite sa pisanjem broja, bolje će izgledati ako unesete malo kreativnosti, pa se potrudite da font bude lep. Isecite, zalepite na štapić, i stavite gde god želite na sto.

  1. Uramljena slika

Ne može biti jednostavnije od ovoga – kupite ram za slike, i na prostoru unutra ištampajte broj stola. Ovako nešto vas neće koštati previše, možete ga i sami napraviti, i neće vam oduzeti mnogo vremena.

  1. Vintage bokal

Romantično i vintage u isto vreme. Neverovatno je kako običan bokal vrlo lepo može poslužiti kao dekoracija prilikom vaših proslava. Broj vežite trakom oko bokala – odaberite neki blag, svilenkasti materijal, koji će se uklopiti uz celokupnu atmosferu.

  1. Vezani čvor

Ima li boljeg načina da pošaljete poruku od ovog jednostavnog čvora? Vrlo je jednostavan i novčano prihvatljiv način da ukrasite sto. Pa, ukoliko je nautički stil baš ono što želite za vašu proslavu, ova ideja će zaista biti od pomoći.

  1. Inspiracija vinskim bocama

Kada je u pitanju ponovna upotreba starih boca, postoji mnogo ideja o tome šta možete da uradite a da ih iskoristite na najkreativniji mogući način. Jedna od njih uključuje i njihovo korišćenje za numerisanje stola. Evo nekoliko inspirativnih ideja kako to da izvedete.

  1. Drveni znak

I ovo je tako jednostavan način da numerišete sto, biće vam potrebno samo drvo izrezano u kvadrate, i pisani brojevi na svakom komadu. Možete eksperimentisati sa fontovima, pronađite neki romantičan koji će se lepo uklopiti.

 

 

  1. Rustična srca

Jedan od najboljih načina da postignete romantičnu atmosferu je dodavanje srca kao dekoraciju. Biće tako neverovatan detalj! Možete ih vezati oko tegle, koju ćete napuniti cvećem. Izgledaće veoma lepo, i jednostavno!

 

 

Izvor fotografija: pinterest. com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ