MODA     14.02.2017.

Dekodiramo stil Brankice Sebastijanović

Mladu i telentovanu glumicu Brankicu Sebastijanović imali smo prilike da gledamo u televizijskim serijama “Samac u braku”, “Sinđelići” kao i u filmu “Kad ljubav zakasni ”. Takođe, glumila je glavnu ulogu, čuvenu Zonu Zamfirovu u filmu “Vrati se Zone”, koji je nastavak filma iz 2002. godine.

foto Zoran Ilić

Kako je svaka žena po nečemu posebna, jedinstvena, i na svoj način lepa, tako i ovu mladu glumicu krasi neverovatna prirodnost i lepota, a njen stil odlikuje čista elegancija, ženstvenost, i prefinjenost.

Često je viđamo u odevnim kombinacijama mirnih tonova, bez suvišnih detalja, bezvremenski komadi odeće su joj čini nam se omiljeni, pa će njen izbor svakako biti dobro skrojen sako, kožna jakna, crne pantalone ili bela košulja. Čist minimalizam.

Brankica takođe preferira kežual i sportsko-elegantni stil, pa je možemo videti i u odevnim kombinacijama koje odišu udobnošću i jednostavnošću, ovaj stil je svakako garancija atraktivnosti i modernog načina odevanja.

Kežual stil je idealan za kombinovanje, doprinosi da se svaka žena u njemu oseća opušteno, pa tako dobar džins i savršeno skrojena košulja, upotpunjena blejzerom i udobnom ravnom obućom može biti dobitna kombinacija za mnoge prilike.

Brankicin stil nam pokazuje da žene itekako lepo mogu izgledati jednostavno i prikladno obučene, suptilnost i diskretnost su osnova dobrog stila, takođe svima može poslužiti kao primer prave dame.

Izvor fotografija: zena.blic.rs, winestyle.rs, telegraf.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ