LIFESTYLE     18.09.2016.

A, da probamo ‘staromodnu’ ljubav?

Zašto žuriti? Zašto iz prve u petu brzinu? Probajmo sporije, zanimljivije je. Sam taj prvi stupanj platonske ljubavi ima posebnu draž za sve nerve u telu. Kada me pogledaš, kada te pogledam. Te tri sekunde talasa pogleda dovode do iskrica, kakvih ne možeš ni da zamisliš.

Pozovi me na neobavezan sastanak. Da se smejemo, budemo svoji. Provozamo se biciklama. Pogledamo film. Da mi pričaš kako si danas imao naporan dan. Kakvu si fenomenalnu knjigu pročitao. Da me kroz  smeh nonšalantno dodirneš po ramenu, dajući mi znak koliko ti prija moje društvo. Interesuj se kako sam provela dan. Pomozi mi da naučim da vozim rolere. Uberi mi cvet, na koji smo sasvim slučajno naišli, šetajući se.

Pokaži mi barove iz kojih se čuje dobra muzika. Ščepaj me, i zaigrajmo! I da, kada se začudim, zašto to radimo nasred ulice, ti me još jače zavrti. ‘Sitni razgovori’ su slatki, ali ono što je tebi važno, meni poveriš, osećaću se posebno. Budi direktan. Nemoj biti sramežljiv. Poštedimo nas detinjarija i igrica. One samo truju dušu i guše interesovanje. Želim da to što izustiš zaista i mislis. Iskrenost je uvek bila na ceni, i UVEK će biti.

download

 

Kako vreme teče..

 

Hoću da, kada mi pustiš najobičniju poruku, mi kez bude takav, da ne mogu da spojim usne u jednu liniju. Da se spremam satima da ti budem lepa. Sasvim slučajno mi zazvoniš na vrata u pola dana, noći, samo da me vidis na 5 minuta.. I da ti u dronjcima i dalje budem najlepša.

Poljupcem u čelo.. Vrat.. Rame.. Usne.. Pokaži to što osećaš, bez ustezanja. Priušti mi to, da se pored tebe nikada ne zapitam da li me zaista voliš. Kao što spomenuh, da mi ubereš cvet.. Volim, zaista jako volim cveće. Neka zvuči kliše, ruže me oduševljavaju. Mani me skupih poklona. Danas ti u prodavnici pokažem žvake koje sam obožavala kao klinka.. A ti, posle par dana dođeš, sa istim. To je ljubav!

Budimo jedno drugome podrška i oslonac. Nemoj kriti od mene ništa. U svemu postoje usponi i padovi… Samo, nemoj bežati, budi jak. Rešićemo sve, zajedničkim snagama. Naše probleme, tvoje.. Moje.. Ja ne znam odustajati od ‘stvari’ koje i, više, nego volim. Idem do kraja!

Obraduj me neplaniranim izletima, večerom.

Sitnice život znače.

large-3

A od mene, možeš dobiti svu ljubav koju čuvam u sebi. Veruj mi, tolika je količina u pitanju, da veći poklon ne bi mogao dobiti. A uz tu ljubav, kada vidiš šta sve ide, biće ti jasno mnoštvo stvari. Pozitivno ćeš se iznenaditi. I, garantujem, biti presrećan. Malo li je?

Ja mislim da nije.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ