MODA     10.05.2017.

Četiri načina da istaknete svoje kukove

Proleće je već uveliko počelo i pravo je vreme da sve široke, zimske džempere spakujemo u vakuum vreće. Umesto široke garderobe, ovog proleća nosite ono što će istaći vaše kukove i oblikovati vašu guzu.

Pencil suknja

Suknja ovog kroja će vam istaći struk i podići guzu. Možete je nositi na posao, ali i u večernjim prilikama. Pored toga što će istaći vaše obline, ona će vaš hod učiniti elegantnijim. I zato je pravi izbor.

Duboki struk
Bilo da govorimo o jeans-u ili o onim elegantnim pantalonama sa širokim nogavicama, dubok struk će naglasiti vaše kukove i vašu građu učiniti ženstvenijom. I farmerke i pantalone možete nositi na bezbroj načina u svim prilikama.

Šortsevi
Bilo da se radi o onom od teksasa ili onom od platna, upamtite da uopšte nije jednostavno pronaći idealan model šortsa za svoju građu. Bez obzira što je šorts mali komad, on može mnogo govoriti o ženi koja ga nosi. Zato, kada nađete onaj model koji će vam izdužiti noge i uokviriti guzu na pravi način (što podrazumeva da ne izgledate vulgarno) nemojte žaliti novac.

Kožne pantalone
Kožne pantalone su izuzetno smeo i seksi komad. Pravi model ovih pantalona će vam izdužiti noge, te ćete se osećati kao boginja u njima, bilo da je reč o večernjem izlasku ili o običnoj šetnji. Iako možda deluje da se teško kombinuju za dnevne varijante, verujte mi, uz prave patike i majicu sa nekom zanimljivom porukom mogu da izgledaju totalno casual.

Izvor fotografija: Pinterest.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ