LEPOTA&ZDRAVLJE     07.03.2018.

Ćelijska biorevitalizacija za čišćenje kombinovane i masne kože

Masna koža znak je poremećenog kožnog balansa, a karakterišu je proširene pore, nečistoće, mitiseri, akne, nepoželjni sjaja na površini kože (posebno na T – zoni: čelo, nos, brada), ali i beživotan i neujednačen ten. Ovaj disbalans bazično nastaje zbog povećane sekrecije sebacealnih žlijezda i zapušenosti sebacealnih kanala sebumom i izumrlim ćelijama, kao i zbog izmijenjene prirodne i korisne „ekoflore“, koja generalno postoji na koži, i stvaranja prostora za nepoželjne mikroorganizme, koji se razmnožavaju, uzrokujući inflamaciju. Ovaj problem je široko rasprostranjen ne samo u populaciji mladih, već i kod odraslih čija koža postaje sve osjetljivija, i sve više izložena stresu, zagađenju, prekomjernom sunčanju, agresivnim kozmetičkim tretmanima i proizvodima sa okluzivnim svojstvima, uz neizbalansiranu ishranu i hormonalne promjene (kao što su trudnoća i menopauza).

  • Diego Dalla Palma tretman čišćenja kombinovane i masne kože sa 51+3 HYALU COMPLEX™  sadrži unaprijeđene aminokisjeline bazirane na sumporu (metionin i cistein), koje djeluju tako što čiste kožu i regulišu produkciju sebuma. Ćelijska biorevitalizacija i rebalansiranje „ekosistema“ kože je zapravo kozmetički tretman koji reguliše produkciju sebuma, sužava pore tako da nepravilnosti postaju manje vidljive, a rezultat je glatka koža bez nedostataka.  Pored toga, RVB  je za ovaj tretman kreirao bazični kompleks Bakuchiol ACN, koji sadrži probiotik lactobacillus. On normalizuje sebacealnu sekreciju, otklanja iritacije, poboljšava teksturu kože tako što umanjuje proširene pore i čini nepravilnosti i neujednačen ten manje vidljivim. Takođe, štiti „ekosistem“ kože, sprečava dehidrataciju i starenje. Koža postaje čista, izbalansirana, iz dana u dan izgleda sve svjetlije, glađe i bez nedostataka.

Tretman potražite u Cacao Beauty centru u Pogorici (Peka Dapčevića 66, Stari Aerodrom), a za brz i dugotrajan rezultat vjerujte vašem kozmetičaru.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ