LEPOTA&ZDRAVLJE     22.08.2016.

Caudalie Vinosource hidrantni sorbet – utisci

Vaše lice je vaša lična karta. Na njemu su zapisani svaki vaš osmeh, tiha patnja i uspomene i dame koje drže do sebe treba da posvete pažnju odabiru proizvoda za negu kože lica. Štetni uticaji iz okoline, zagađenje, stres i nepravilna nega uzrokuju brojne probleme na koži – prerano starenje kože, akne, fleke i sl.

Zato vaš izbor treba da bude preparativna kozmetika proverenog proizvođača koji poklanja dosta pažnje odabiru sastojaka, ali i poštovanju i očuvanju životne sredine i održavanju dobrih odnosa sa kupcima. Upravo takav brend je Caudalie, luksuzna prirodna francuska kozmetika.

Sigurna sam da ste putem društvenih mreža imale priliku da se upoznate sa globalnom kampanjom #LifeIsBetterInPink, a krunu ove konstatacije i ljubav domaćih i stranih beauty novinarki, blogerki i urednica nosi Caudalie Vinosource hidrantni sorbet.

14054664_10208317209665892_1739160163_n

PAKOVANJE: Proizvod je upakovan u prelepu tubicu roze boje i dolazi u količini od 40 ml, što će vam biti dovoljno za tri do četiri meseca redovnog korišćenja.

TEKSTURA: Lagane je teksture i u formi gel-kreme.

TIP KOŽE: Pogodan je za negu svih tipova osetljive kože, a Caudalie je ovu tvrdnju zaista uspeo da impementira u praksi.

NAČIN KORIŠĆENJA: Sorbet se nanosi na prethodno očišćeno lice i vrat, ujutru i uveče i može se koristiti ili samostalno ili posle seruma.

EFEKAT NA KOŽI: Proizvod ne masti lice, ne naglašava suve delove kože i odlično hidrira. Nakon nanošenja sorbeta na lice, koža dobija blag, prirodni sjaj i postaje meka i nežna na dodir. Sorbet je i dobra podloga za šminku i apsolutno opravdava toliku ljubav i poverenje žena širom sveta.

MIRIS: Miris proizvoda je blag, nežan, senzualan, prirodan i eliminisana je mogućnost iritacije kože usled prisustva jakih, po kožu štetnih mirisa. Nežne note cveta mandarine, lista limuna, vode krastavca i sveže nane čine divan i osvežavajući miris hidrirajućeg sorbeta.

SASTSAV PROIZVODA: Sadrži čak 98% sastojaka prirodnog porekla, među kojima bih posebno izdvojila hidrirajuću i umirujuću grožđanu vodu, Vinolevure® , akva-regulišući kompleks, kamilicu i polifenole iz semenki grožđa. Ovakva kombinacija sastojaka osiguraće vašoj koži lica dubinsku hidrataciju i zaštitu od slobodnih radikala, a kamilica je zadužena za umanjenje crvenila i iritacija na koži.

14111961_10208317209705893_443133453_n

ZAŠTO VOLIM SORBET: Prvi razlog zbog kojeg me je sorbet u potpunosti osvojio je mogućnost dvostruke primene – i kao dnevne, ali i kao noćne nege. Ova dvostruka funkcija će vas možda zbuniti, ali budite bez brige – sorbet ne pravi razliku između dana i noći, jer mu je primarna funkcija hidratacija i odlično je obavlja i tokom dana i tokom vašeg sna. Naglasila bih i da sorbet predstavlja odličnu uštedu vašeg novca s obzirom da anulira potrebu za korišćenjem posebne noćne kreme. Moje posebne simpatije i lojalnost dobio je kada sam ga koristila nakon higijenskog tretmana i detaljnog čišćenja lica kod dermatologa. Ujutru je koža bila sveža, a crvenilo gotovo neprimetno.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ