LIFESTYLE     26.08.2016.

Caudalie i JollyWoman Giveaway

Caudalie je prirodna kozmetika za negu lica i tela, nastala u francuskoj pokrajini Bordeaux, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis vinifera). Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci su bazirani na lekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa. Kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Caudalie je spoj znanja, prirode i glamura. Proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrijumov lauret sulfat, niti sastojke životinjskog porekla.

U saradnji sa popularnim brendom francuske kozmetike, Caudalie, priredile smo iznenađenje za vas. U nagradnoj aktivaciji koja traje od danas do 3. septembra do 12 sati  TRI čitateljke obradovaćemo Caudalie grožđanom vodom u pakovanju od 200 ml.

Sastav proizvoda: 98% grožđane vode, 2% soka grožđa bogatog oligosaharidima i mineralnim solima.

Grožđanu vodu možete koristiti i bilo kada tokom dana – kada vam je potrebno „buđenje“, kada se vaše lice umori od teške šminke, sunčevog zračenja i zagađenog vazduha. Caudalie grožđanom vodom možete naprskati lice nakon što ste se kompletno našminkale – odlično setuje šminku, ujednačava boju na licu i na taj način osigurava prirodan izgled koji je uvek najlepši i dobitna kombinacija. Caudalie grožđana voda sinonim je za efikasnu hidrataciju.

slika Giveaway txt

Do sledeće čarobne priče o ovoj kozmetici koja nas je osvojila, pratite UPUTSTVA za učestvovanje u nagrađivanju:

  1. Lajkujte ovaj link (pinovan post) na našoj Facebook stranici
  2. Lajkujte Francuski izvor Lepote
  3. Lajkujte JollyWoman Magazin
  4. U komentaru ispod pinovanog posta na našoj stranici označite tri prijateljice. U subotu, 3. septembra na našoj facebook stranici objavićemo imena dobitnica nagrade. Pravo učešća imaju čitaoci sa adresom za prijem nagrade u Republici Srbiji.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ