LIFESTYLE     01.12.2016.

Caudalie Fleur de Vigne- Caudalie Giveaway

Caudalie je prirodna kozmetika za negu lica i tela, nastala u francuskoj pokrajini Bordeaux, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis vinifera). Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci su bazirani na lekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa. Kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Caudalie je spoj znanja, prirode i glamura. Proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrijumov lauret sulfat, niti sastojke životinjskog porekla.

U saradnji sa popularnim brendom francuske kozmetike, Caudalie, priredile smo iznenađenje za vas. U nagradnoj aktivaciji koja traje od danas, 2. decembra, do utorka, 6. decembra do 10 sati jednu čitateljku obradovaćemo Caudalie Fleur de Vigne mirisnom vodom.

Caudalie Fleur de Vigne – miris obogaćen etarskim uljima i oligoelementima, osvežava i tonira. Za sve koji žele lagan miris koji daje energiju. Posvećen prekrasnom cvetu vinove loze i dobijen iz aromaterapeutskih biljaka. Fleur de Vigne je ženski miris predstavljen 2002. godine citrusno sveži, sa miomirisnim diskretnim drvenim akordima. Uključuje eksploziju svežih i sunčanih citrusa, bergamota, grejpa, limuna, narandže, mandarine, uz topli dašak sandalovine i kedra.

caudalie-fl

Do sledeće čarobne priče o ovoj kozmetici koja nas je osvojila, pratite UPUTSTVA za učestvovanje u nagrađivanju:

  1. Lajkujte ovaj link (pinovan post) na našoj Facebook stranici
  2. Lajkujte Francuski izvor Lepote
  3. Lajkujte JollyWoman Magazin
  4. U komentaru ispod pinovanog posta na našoj stranici označite tri prijateljice. Pravo učešća imaju čitaoci sa adresom za prijem nagrade u Republici Srbiji.

Ime dobitnice biće objavljeno na JollyWoman Magazine facebook stranici.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ