MODA     13.08.2016.

Bela ili Kim – ko bolje nosi ovaj hrabar autfit?

Dve superpopularne devojke čiji se svaki korak pomno prati, a stil iznova kopira pojavile su se u autfitima koji, kada se pogledaju sastavni elementi, dosta liče jedan na drugi. Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i model Bela Hadid su svaka na svoj način ponele čizme iznad kolena, crnu majica-haljinu i sve začinile trenutno jako aktuelnim pletenicama. Ko bolje nosi i da li nam one najavljuju novi trend?

 

Instagram zvezda i novo omiljeno lice mnogih brendova Bela Hadid je još jednom pokazala da je odeća odličan način da se prenese poruka novinarima, javnosti ili jednostavno svima koji ne poštuju privatnost poznatih ličnosti. Predimenzioniranu majicu sa skrivenom ali veoma jasnom porukom opušteno je ponela kao haljinu za večernji provod i tome dodala idealne čizme preko kolena. Pletenice više nisu frizura za devojčice i teretane, što je i dokazala Bela svojim opasnim klubskim izgledom.

Bella-Hadid--Leaving-The-Nice-Guy--20

Kim je s druge strane išla na još hrabriju varijantu. Tom Ford čizme koje dosežu čak do butina, a na koje su slabe mnoge poznate dame, ponela je uz opuštenu crnu majicu koja je sakrila njene prepoznatljive obline. I možda ova kombinacija ne spada u kategoriju njenih najhrabrijih izdanja ali je definitivno nešto potpuno drugačije od nje. Dodajmo tome i prstenje koje se promaljalo u njenim pletenicama i slobodno možemo reći da Kim pooštrava igru.

kim-kardashian-at-epione-in-beverly-hills-08-04-2016_6

Da li su ove dve kombinacije sasvim slučajno slične ili možda naslučuju novi trend? Da li biste majicu nositi kao haljinu i tome svemu dodati ludačke čizme? I najbitnije ko bolje nosi ovaj itekako hrabar outfit?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ